Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MISLIM DA SE OVO NECE DODANU DOPASTI,NIJE DAO KOMENTAR STA JE BAKIR REKAO ZA IMPLEMENTIRANJE ISTOG..OVO SVE TREBA NATJERATI U MJESTO ZACECA,TO JE STOKA NEOTESANA..
Srbi ce se smirit samo onda kad se Hrvati, Bosnjaci, Albanci ujedine i sistematski smlatre Srbe do temelja. Kad se baci nuklearna bomba ne Beograd. Pravoslavna crkva crkva se nece smirit u pozivanju na pokolj drugacijeg, sve dok njih same ne pometemo sa zemlje sa svi njihovim institucijama, crkvama, manastirima, krsnim slavama.
Jeste li vidjeli kako Srbi sve potpisuju cim Bake prihvati sve sto su trazili? A? Nema sa Bakirom cile mile. Dotjerao ih do zida, prihvatio sve sto su trazili i morali Srbi potpisati. Najbolji dilomata poslije Alije i Harisa!
@Fafala A kakav je tek arhitekta😄😄😄
Samo u skladu sa zakonom i demokratijom.