Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti ne licis ni na jednu, a mnogo sam zena sreo...
Sad ce mile reci da je skupo platio cilime nema za peMzije..
I opet bosnjaci krivi hahah
Odluka donešena prije 118 dana - zašto narod saznaje Prvog Maja? Neki razlog ima.
Ovako se pokreću stečajevi. Blokada računa, upada SIPA, tužioci, finanijski eksperti i firma ode na doboš!
PS. Novaliću sada si ti na redu. Hajde ba pohitaj kurtališi nas muka!
Ovako se pokreću stečajevi. Blokada računa, upada SIPA, tužioci, finanijski eksperti i firma ode na doboš!
Znači, tako izgleda kraj Mileta i odanih mu duša. Nema para, a onda nemaš kreditni rejting i na kraju brod napuste i prijatelji. Mile dobija kartu u jednom pravcu i nestaje. Družina mu, ostaje i plati sve cehove. Pa neka je sa srećom i da bude dugovječno!
"Korenja, dajte nam korenja da jedemo!", rekose bosanski Vlasi i odose gledati PTPC da ih uvjeri da su Servi.
@Šunj (re: printing presses): Dolar je "fiat currency," ali se ta valuta ne proizvodi u fabrici automobila. Fabrika koja tu valutu proizvodi kao vlasnika firme ima vladu SAD, ali, u kontekstu ekon-fin ovisnosti koje postoje danas, vlada SAD ne odredjuje vrijednost te valute. Cijenu, i.a., trenutno odredjuje tržište (medjuodnosi valuta v-a-v politika vlada ekon. najsnažnijih, trgovina, i asset demand). $, CHF, Euro (fiat valutu) drži "povjerenje." U kontekstu kredita, lat. credere je fiat.
Ja mislim da je ovo politicki montiran proces protiv dodika. I da bosnjaci obustavom isplata zele srusiti pc... upsss ovo ipak dodik naredio obustavu
http://www.rtvbn.com/3816345/Dodik-Gdje-bi-nam-kraj-bio-kad-bi-mogli-da-stampamo-pare Dodik: Gdje bi nam kraj bio kad bi mogli da štampamo pare! "Nema države danas na svijetu koja nema probleme. Amerika jeste najmoćnija zemlja na svijetu, ali je samo prije nekoliko godina generisala ekonomsku globalnu svjetsku krizu. Oni znaju kako se iz toga izvući - emisijom dolara. Oni to naštampaju i spasu svoju privredu", kaže Dodik.
ma ko je to kakio............
ma nemoguce toje neka sala, jer prije par dana citam na Klixu da vas ministar finasija kaze da imate para i vise nego sto vam treba, ja stekao utisak svicarka da ste hebo te.....smijao bi se ali ne mogu jer sada ce te poceti da ucjenjujete BiH i FBiH kako bi namaknuli koji milioncic, a onaj mamlaz i drugi kreten ce vam i popustiti.
MOžemo se mi njima smijat. I jeste smiješno. Ali vrlo brzo će gore biti malo dalji datum i slika Fadila "oprosti mi". Sve je ovo trka za predposljednje mjesto izumiranja. Čisto da se možeš na groblju nasmijat i reć "E nek ste vi prvi crkli, pa makar". Jadno, tužno, čemerno, ali realnost.
BANKROOOOOOOOOOTTTTT!!! Hihih
Za divno cudo, i ova premijerka se proljepšala...doduse tek sam ustao, mozda me oci varaju;)
Ma Lutka sa naslovne strane i rtreba joj lova , treba joj lova :)
Samo se pitam kajo ce prezivjeti kad pojedu svo korijenje. Moglo bi korijenje uskoro biti veoma trazena roba na trznici u Banja Luci.
Koja je to farsa ...? ? ? Fond PiO prebacili na budžet i sad sve pokradeno svaljuju na leđa penzionerima, fond "pojede" budžet a ovi ga još ranije opelješili za narednih bar 10-tak godinica ...!!!