Komentari (358)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj novalica natakarim ti Naidu I plavu na kitu
nema veze znas kako se kara ona plavusa
tko mu je Naida i plavusa:)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa premijeru, pas te yebo tako ludog, rudari traže 0,1 pfening od prodatog kw struje, a ti odmah na poskupljenje od 10 %..... ? ? ? Nečija računica - NE V A LJ A . . . . ! ! !
pa mora se čoek ugradit...
Cijela priča oko RTV takse u BiH je največa balkanska ubleha.Niko s nikim prije svega nije potpisao nikakav ugovor o korištenju i isporuci RTV programa javnih emitera, pa da bi s te strane taksa bila uopće opravdana. Taksa na RTV prijemnik nije u zakonu precizirana da služi za zapošljavanje novih ljudi na RTV, isplatu regresa i naknada za topli obrok radnicima RTV, kao ni da je uopće namjenjena ličnoj potrošnji. Taksa na prijemnik koja košta godišnje cca 100 KM nije niti na koji način ekonomski opravdana niti po cijeni radio prijemnika koji košta 8 KM ili TV prijemnika koji košta 150 KM. Ovako paušalno odrezana taksa na prijemnik je ne zakonita i podliježe tužbi najvišim državnim sudskim instancama jer je riječ o neopravdano visokom iznosu takse koja na godišnjoj razini apsolutno nadmašuje omjer cijena TV prijemnika - taksa i omjer mirovina - taksa, nego što je to bilo gdje u civiliziranom svijetu. Konačno zar taksa ne ide u državni proračun, pa da odatle ide dio prema RTV.
Pozdrav svim GRKANIMA u rudnicima, EP, Telecom-u i SDA-u. Sretno i juriš u propast. U rudnike je od rata uloženo više od 900 miliona KM. U zadnjih 5 godina 400 milona (200-EP I 200 Vlada FBIH). Rudnici duguju dobavljačima i državi više od 500 miliona KM. I jopet im treba pomoć. Halo. 1,4 milijarde baćeno u jamu bez dna. Jad, tuga, nerad i kriminal, kriminal i kriminal. Kradu svi. Od portira do uprava. Ispitajte imovinske kartone grkana koji su zadnjih 10 godina sjedili u upravama rudnika i EP i sindikata. Jedući hljeb sa 7 kora teški su u prosjeku po pola miliona. Svi imaju najmanje po jedan stan u Sarajevu. Jadnici u EP i rudnicima teško žive sa 2 000 KM, pa im treba pomoći. Dođiite na parkinge ispred Telecom-a, rudnika i TE i misliti ćete da ste u Njemačkoj. Jadnici voze samo Tiguane i Passate. Živjele javne nabavke i mister 10 %. Grkani i superhikani, je.o vas vaš ugalj, struja i impulsi. Otimate od bijede i penzionera da bi vama bilo bolje. Siti smo vašeh hljeba sa sedam kora.
A cumur ce poskupit... Al zato unosnenje istog ostaje standard 10 km po toni ...
Pa vi pljujte sdp ai eto vam stara dobra sda kod koje kasne penzije,povecava se struja za 10 %,ceste u zastoju a dok je sdp bio penzije je poveco za 5 % i izgradili su solidno ceste (autoputa),mada nije doslo do zaposljavanja naroda.Treba se popisat na ove penzionere kad pocnu da kukaju jer oni izglasavaju ovu vlast i imaju velike penzije koliko su glupi ,treba to malo skresati.Ovaj narod mi nije jasan nezaposlenom covjeku se povecava namet struje i on ce sutjeti a ovaj rudar koji ima platu trazi jos vise ej moj glupi narode
ZLATNI SPONZOR RUDARA ,, POLJINE HILLS" S DVA L
NOVALIĆU LOPOVE, ZAŠTO NE OTPUŠTAŠ UHLJEBE IZ ELEKTROPRIVREDE I RUDNIKA, KRADEŠ OD NARODA, LOPOVE, LOPOVE, LOPOVE
Uhljebi,samo smanjite plate i troskove pa ce biti i za penzije i plate Budjetlija....pljuccc..
FADILE ODLAZI, KOMŠIĆU IZDAJICO ODLAZI, IZETBEGOVIĆU GNJIDO ZAKOPAJ SE U RUPU, LAGUMDŽIJA SMRADINO ODVRATNA LOPOVSKA IZDAJNIČKA OBJESI SE, RADONČIĆU BACI SE SA TORNJA MARŠ STOKO LOPOVSKA
Sve do dolaska ovog dorata Novalića mislio sam da mi se mrža osoba od Nikšića neće pojaviti na BH političkoj sceni.
Niksic je kralj za ovog penzije poveco za 5 %,struja ostala ista nije doslo do povecanja,dosta se autoputa izgradilo.Kood ovih penzije kasne,ceste u zastoju,povecanje struje od 10 %
kraftwerk, ovo me baš uvjerilo u to o čemu pišeš. :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zašto Elektroprivreda mora ostvariti profit od 100 miliona KM, a bilokakav dogovor sa rudarima i rudnicima da opet plate građani. Ma dosta.
bolje bi bilo gosp. Novaliću da smanjite plate u Elektroprivredi i njiihovoj ogromnoj administraciji
a jesu li gradjani prihvatili zahtjeve vlade da struja poskupi? pa vec sada za nas dvoje placam 66 maraka, jeste li vi normalni?
Sad kada budes placo misli i na rudare i TV taxu koja je u sluzbi jedne stranke a i rudnici nisu bas liberalni i to je SDA poklopila.
Ima li opozicije u ovoj drzavi da stane ukraj ovim krcmarima! Ili su to ista govna ko i ovi.
Nek nam je ovako da nam hoce u domove doci pa krenut stvari iznosti opet bi vecina zaokruzila SDA, nisu oni krivi sto nam je ovako KRIVI SMO MI to kad prihvatimo mozemo krenut naprijed a do tada klix.ba
Majku vam lopovsku i monopolisticku!!!
Sda demokraatijaaa. Svalise sve na rudare,pljuc. Sda=genocid