Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dali bih moze postati normalna drzava,pored ovoliko sive ekonomije,rda na crno, kriminala,korupcije i komunistickih idiota?biber,udruzenje poslodavaca i vlada federacije traze belaja s lucem,feudalna bih ne treba nikome.
Svima je jasno da nema para za uhljebe i to se pokusava nadoknadit porezima, nametima i sl. Plate drzavnicima ostaju iste, uhljeba imamo za izvoza i sta sad odnekud se moraju pare izvuc i sve je gore...
Ma dajte natjerajte sve firme i privatne i drzavne da placaju obaveze kao i one koje drze radnike na crno, i bice love do krova!!!
nece nego ce poslodavci gledati kako smanjiti broj radnika da ne bi placali idiotski visoke poreze, tarife i sl. Sto znaci da ce nezaposljenost biti jos veca.......a sto se nikako ne smije desiti.
...ako ne placas poreze i ne prijavljujes radnike nisi smanjio nezaposlenost nego cinis krivicno djelo a za to zna se:)))