Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek u pravu, ne mozes komentarisati izgradnju jos jedne dzamije koja nam je \"prijeko potrebna\", nit mozes predloziti da se za opklade ubuduce organiziraju krvave borbe morona koji svoje izivljavanje na psima javno objavljuju jer se u ovoj nefunkcionalnoj i izbirokratiziranoj zemlji s pravom osjecaju sigurno, dok se gradjani mogu samo uvuci u misju rupu i cutati :( A sta reci za budzet, kao i obicno kad nestane para za ljencuge i rodbinu guzonja koji su \"zaposleni\" u nekakvim nazovi entitetskim vladama i tu bukvalno cekaju penziju i kukaju kako su im male plate, rjesenje ce se naci u novim porezima i otimacinom od malog broja onih koji hoce i znaju da rade...
Problem u BiH nisu politicke stranek i politicki lideri ovdje je jedino problematicna bezlicna svjetina kojom se moze mainipulirati kako ko zeli kada god to zeli. Da tragedija bude jos veca nivo pismenosti u zadnjih 20 godina je drasticno opao (iako nominalno imamo gomile novih diplomiranih nazovi strucnjaka). Ovo je zemlja sa stanovnistvom koje bi hladno moglo da kolektivno bude smjesteno u ogromnu psihijatrijsku kliniku... da kruzimo u zatvorenom prostoru bez prava na danje svjetlo...ne bismo li barem doprinijeli kakvom takvom napretku psihijatrije.
idiotima ne treba tema clanka biti povod da sire medjunacionalnu mrznju sa komentarima... idiotu valja BILO KOJI clanak za to.
Koliko je izdvojeno za džamije :))))
Fala bogu da ste ukinuli najveci broj komentara na portalu. Kasnite barem dvije godine jer ste iskoristeni indirektno u funkciji raspirivanja medjunacionalne mrznje i neofasizma.
i ja se pitam...: jel ovo znaci da cemo dobiti martovsku i ostale plate, koje su bile upitne?
hoce li biti plata za nas budjetske korisnike?
http://shoutcast.com/Internet-Radio/kew102
glupog li portala, nist se nemoze komentirati, osim ovog dosadno-nezanimljivog sranja.