Još jedna "sjajna vijest" za građane
0
Vlada KS razmatra poskupljenje vode za 25 posto
Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAJMO SVI NA ULICE !!! PA DOKLE VISE !? RADIM U DP MARKETU PO CITAV DAN ZA 450 KM MJESECNO , KAKO DA PREHRANIM PORODICU ???
kad ce razmatranje povecanja plata za 25 %?
Oni su zadnji koji to rade,dakle morali su.... Ako je struja skuplja, mora onda ici gore i voda. To je logican slijed,ali mi nije logicno da svi sutimo i trpimo sve ovo,kukamo i dizemo revolucije na portalima, a niko da izadje na ulicu i srusi vladu. Hajmo ljudi, ili cete cekat da vam ukinu plate i daju bonove za hranu? Prodali su drzavu,sad privatnici ko feudalci,a mi kmetovi glavu dole? Hoce li iko ustat vec jednom, da ovo rijesimo na jedini nacin koji postoji -srusi vladu!!!
Evo ja sam ga izbacio. Samo se nazigu.
Niki nemoj ovu bagru petljati sa Titom. Ovo je neki novi model socijal-demokratije zasnovan na kapitalističko-feudalističkim osnovama.
E NEKA POSKUPI NE DVADESET PET POSTO NEGO STO POSTO DOSTA JE PRSKANJA BAŠTE I HLAĐENJA ASVALTA LJETI A NEKO NEMA NI DA SE NAPIJE BRAVOOO HAJDE SAD IZBACI ŠLAUF NA ULICU PA PRSKAJ BEZ VEZE
e to vam je demokratija i kapitalizam, uživajte...
samo 25% jaaaaaaaaa
FORTUNA DUSSELDORF - ICH LIEBE DICH EINE FORTUNEN AUS SARAJEVO!
Sta kukate. \"VLADA KS razmatra poskupljenje vode za 25 posto\" \"VLADA Federacije BiH danas je na sjednici u Sarajevu dala saglasnost na odluku Nadzornog odbora BH-Gasa o povećanju cijena gasa za 13,89 posto.\" Glasali ste, evo vam ga.
samo tako i treba ovoj stoci od naroda koji sute.........
nezna se ko je gori vlada ili vi sto plasirate informacije cuj sjajna vjest neka je na sramotu svima nek oni sebi nabijaju plate i pausale mi ce mo im sve omoguciti rastom cijena dokle vise trebamo se dici svi ko u libiji i smjeniti bandu i sve im oduzeti sto su stekli dok su na vlasti
Platiću tu vodu (možda) kad je budem napokon imao u periodu od ponoći do 5h ujutru.. ne mogu plaćati za uslugu koju mi ne pružaju!
požurite poskupite da ne bi okasnili nedaj bože
ĐABA JE JOŠ SAMO ZRAK ZATO DIŠITE DUBOKO , JER KO ZNA MOŽDA GA POČNU I NAPLAĆIVAT
haj ba ionako je voda skoro pa dzaba i jos je niko ne placa, tako da ce oni koji koji imaju principe umjesto 4km placat 6 po glavi.
SDP - drzava za covjeka!