Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To znamo i mi, a da nešto poduzmete ?
Samo nek mi neko traži kartu u naredna 3 mjeseca,toliko sam potrošio para za 5 dana,uh...
Šta vlada mlati oni su šteta za ovo društvo.
Vlada kantona Sarajevo povecala sebi plate za 700 km???????
U normalnoj zemlji drzavnici daju otkaze jer su u novne procurile vijesti o njihovoj preljubi ili slicno. Kod nas ono malo ljudi koje je slozno i hrabro , koji se bore za svoja prava, ne samo da im se ne udovoljava zahtjevima, vec ih okarakterisu ko kriminalce, kako vlada tako i javnost...\n najgora su nasa raja po kafama koja se zgrozavaju sto grasovci strajkuju...Srajevske zvalje, pederi svi redom , i u vladi i u kafanama! \n
ŽELIM DA GRASOVCI IZDRŽE U SVOM ŠTRAJKU I DA IM SE PRIDRUŽE DRUGI ŽIVIO ŠTAJK ŽIVJELI GRASOVCI
Zanimljivo je da Bubica ima milione i milione da plati alternativni prijevoz (dosad tacnije 3 miliona KM), a nema dovoljno para (tacnije 600.000 KM) da isplati tople obroke i da GRAS proradi. Naravno, ako ste primjetili, Bubica se igra brojem autobusa (jucer 100, danas treba 200 autobusa), to je zato sto ce oprati pare, zato i hoce alternativni prijevoz.
Ne radnici grasa, vec FOTELJAŠI.
mi smo nesposobni dok smo dozvolili da nam lopovi vode ovu nasu drzavu nemogu rijesiti pitanje jadni radnika a sebi mogu povecat platu malo im majku *** za lijekove potrosili
Da je bolja vlada bijo bi bolji i GRAS,kava vlada takvi i gras......
Nek se bar neko u ovoj drzavi bori za svoja prava!
E KRETENI KRETENI KRETENSKI, POVECAVATE PLATE OD PARA OVOG JADNOG NARODA, A RADNICI NANOSE STETU MA MATER VAM SVIMA JEL VAS STID VISE.
Jadna vlada gdje odluke donosi nesposobni Fazlija,Cardzic koji je svojevremeno lupao po bubnjevima i gitari,Srna koja samo pozira i uzima platu na lijepe oci i neizostavni Radzo koji kaze da su problemi narastali,covjek cije je duse vlasnik isti onaj ministar koji je iz svoje firme rastjerao amputirce i iste svjesno ostavio bez hljeba brz trunke samilosti i ljudskosti.Oni kao razumiju narod koji nema hljeba da jede.Ne trebalo vam nista,imali para na gomili a ne mogli sa njima nista.Amin Boze.
Vi koji se žalite na Vladu, glasali ste, dobili ste i sad gledajte i kukajte kao i svake godine :)
Ko je kriv sto je sve propalo!Opljackali su GRAS i sada za sve krive radnike!Jednoga dana kada nam bude ostala samo trava da pasemo bice nam zao sto smo se smijali tuđoj muci i nismo pomagali jedni drugima kada smo bili u njevolji.Svi na noge pa cemo vidjeti hoce li jednom krenuti na bolje.
nisu radnici gras-a picke. eno dosli su. a vi ste svi pickice gradani moji.
A učenici nek se ubiju zato što razrednici ne žele opravdati časove, iako nema šanse da dođu u školu , jedino da pješače 2-3 sata. BRAVO