Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dinu Konakovića treba hitno upisati u neku školu. Ako ništa neki brzi kurs, akšam schule...bilo šta ljudi...
On je lopovsku višu završio :)jače od bilo kakvog faksa..
privatna turisticka zajednica,upumpavanje para,pranje para,uvaljivanje stranacki podobnih,ma mars vise u pizdu materinu i vi i drzava i svee ovo skupa ovdje!!!!!!
O cemu prica covjek koji je kupio diplomu??? Sve sto je Dino Konakovic dotakao unistio je! NEMAMO VODE! SVE STO JE OBECAO SLAGAO JE! Smije li Dinu Konakovica tuzilastvo istrazivati?????? Je li tuzilastvo postalo servis Dine Konakovica??? Dokle vise?!?!?! DINO KONAKOVICU, PRICU O BORBI ZA GRADJANE I ONAJ WANNABE GLAMUR MOZES SAMO SAM SEVI PRODATI!!!!!!
Koliko se medijski eksponira, jasno je ste zeli PREDSJEDNIK KONAKOVIC 😊 Ozbiljno se Dino Konakovic zacesljao da preuzme poziciju predsjednika stranke, drzave, velikog vođe bosnjaka... Bakir je ozbiljno slijep pored ociju ako ovo ne vidi! Udari na ljude iz SDA, spinovi, medijsko sveprisustvo. Svaka cast DINO KONAKOVIC, PREDSJEDNICE!
ZNA LI ERDOGAN I IZETBEGOVIC DA SU KONAKOVIC I ABDULHARIS ŠETA, U PERIODU OD 2009 DO 2011 GODINE U VIŠE NAVRATA BILI GOSTI U ISTANBULU I TURSKOJ TE DOMAĆINI U SARAJEVU VISOKORANGIRANIM ČLANOVIMA POKRETA HIZMET I FETULAHA GULENA TE SU OD ISTIH FINANSIRANI !?!
KOLIKO KONAKOVIC UDARA NA LJUDE IZ SDA A ISTOVREMENO SE NAZIVA NE premijerom NEGO PREDSJEDNIKOM VLADE, BAKIR MORA BITI SLIJEP KOD OČIJU DA NE VIDI DA MU SE OZBILJNO ZAČEŠLJAO ZA PREUZIMANJE POZICIJE PREDSJEDNIKA STRANKE DRZAVE BIŠNJAKA!
Dovedi vodu u grad, pola ti grada pod "redukcijom".
preuzeo upravljanje zdravstvom = nikad gore ! preuzeo upravljanje vodovodom =nikad gore ,gras =eno zapljenise im tramvaje itd.Mozda da pocne nesto drugo preuzimati 😂cisto kao ideja😄
Šemsudin Dzeko, Komšićev pulen i predsjednik KO Demokratske fronte. Šemsudin je privatizirao TZ KS ima 4 godine, čovjek radi šta hoce uzima lopato, zapšljava i zlopotrebljava svoj položaj. Naj tužnije je to što je Dzeko Komšićev ops. ljiljanov kadar i vodi kantonalni odbor DF Sarajevo.
prava stvar... konkurencija je zakon... sve dok su uljebi zaštićeni Zakonom ne moraju qurcem mrdnuti, niti ćemo imati kvalitet...
MERHAAABA DIIINOO,,DOK JE ARAPAGOSA ETO TURIZMA,,,,KOLKO STE PARA POZDERALI MOGLI STE NOVE SKAKAONICE NA IGMANU NAPRAVITI,,NEZNA BAKE SKIJATI INACE BI BILO I SREDZENO PO PLANINAMA,,SMRADOVI SAMO JESTE LI PARE NAMIRISALI ODMA PROBLEMI U ZAKONU,,HAJDE KAD SI TAKO UMISLJENO MOCAN PREGLEDAJ KAKO I KO OCJENJUJE BOLESNE LJUDE NA INSTITUTU I KAKO SE OCJENJUJE TJELESNO OSTECENJE,,TU STE ZAKON SKROJILI KAKO BI VAMA PARA OSTALO,,SRAM DA VAS BUDE NA KOME STEDITE UHLJUPI POGANI,,,
Konakovic... Vizionar😂😂😂😂😂
Kifla zašta se god do sada uhvatio propalo je. Jadna nam majka sa ovakvim kadrovima, pogledajte rezultate njegove vladavine: - vodosnadbjevanje grada katastrofalno. - Gras, gradski prijevoz katastrofalan, - sigurnost građana i imovine katastofalan (samo u prvih 6 mjeseci ukradeno u sarajevu 371 automobil, ujed pasa lutalica 346, pucnjave, ubistva... Da ne nabrajam više, ovo je dovoljno da ode što prije sa te funkcije, jer on nije sposoban voditi ni kućne poslove a ne jedan kanton, glavni grad.
Pa ljudi moji, ko koga ovdje zahebava?!
hajde tako uđi u grasovu stampariju ako smijes
SDA lopine kao hijene, kad negdje namirisu pare, tu trava vise ne raste
Dino, nemoj majke ti nista da ppreuzimas.. preuzeo si Bosnu i ispala je is svih takmicenja,preuzeo si Zlatni restoran i jos se oporavlja pa Sport kafe... Ne diraj nam turizam i on ce s tobom potonuti.