Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta hocete vi iz SDP-a,kad su vasi smijenili sve nadzorne odbore i skupstine i upravu skoro svih preduzeca i postavili oficire,kuhare i slicne nesposobnjakovice da vode firme niste se javljali. SDP treba poslati u Sjevernu Koreju
jel ovo Radeljaš brata imenovao? SDA ispunjava zahtjeve ublehaša
nastavlja se sječa glava u režiji ex. vlade ikvazi socijal demokrate pečanca
Mi smo iskreni borci protiv nacionalizma, profitera i svih korumpiranih političara. Mi ne želimo vlast zbog fotelja, mi želimo ekspertnu vladu mi želimo i ekspertne članove skupština svih javnih preduzeća. Mi smo najači socijal demokrati jer mi smo SDU.
... po jedan Čengić u skoro svakoj ustanovi/preduzeću! Nije više Sejdić-Finci, sad je Sejdić-Čengić-Finci. U BiH žive Srbi, Hrvati, Bošnjaci, Romi, Jevreji i Čengići!
Sta je sa apotekama?
Iskreno se nadam da će ovdje biti poštenja koliko-toliko i da ce raditi svoj posao da valja :)
Kako sad lete stele za zaposljavanje to je strasno, postavili su ljude koji su podobni i koji ce raditi sta im se naredi, ustvari sta ima kazu ovi sa vrha vlasti, a to je SDA!!!!
Samo nastavljaju gurati svoje ljude, i kasnije kad sve umu od naroda, svaljivace na druge kao i obicno. Ponovo se desava krojenje vlasti po receptu SDA!!!!