Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVA BOROVAC JE PRVA RODICA SEMIHE BOROVAC IZ SDA CIJA KCERKA TAKODJER RADI U ZZO !!!
sad će SDA novim zakonom o ratu stat u kraj uhljebljenim. šta, semiha je njihov ministar a noooo jooooj
Ovaj Konakoviv izvrsava samo naloge Seke Izetbegovic kojoj viri iz guzice. Treba im neko podoban i poslusan da mogu s*** i ovaj fond kao sto su sve ostale u FBIH
KOMPLETNO ZDRAVSTVO JE PRIPALO DF-U, FEDERALNO I KANTONALNO MINISTARSTVO ZDRAVSTVA - DF, SADA SU I ZAVOD PREUZELI. SDA NEMA NIŠTA SA TIM
Kenan Crnkic "Strucnjakkk" neka preuzme Gras i pokaze svoje znanje...
ko god se registroavo 24.03.2015 nabijem ga na qurac, a neka mu crnkic da crno ispod nokata da polize
jao Crnkicevih robova sto su se raspisali a svaki nick registrovan 24.03.2015
Ne znam za Gras ali iz prve ruke prica se da Crnkic nije htio poslusati stranacki nalog odnosno nalog prve dame da obustavi sva placanja prema klinickom centru kada je Šanko imenovan.
Samo u ovoj zemlji smjenjuju se ljudi sa pozitivnim poslovanjem !!!!
pozitivni izvještaj jer su sedmica digli kreditiranje kod privatne banke da neće bude minus
Konakovic i ova nesposobna ministrica su napravili problema u zdravstvu kako su dosli vise od svih idiota koji su bili prije njih.U Dz najavljen strajk ,lista lijekova skuplja nego ikad,nema vakcina ugovora sa ustanovama sva im se reform svela na to da 4 mjeseca smjenjuju jednog covjeka koji im smeta da koriste fond građana kao kasicu prasicu za krpljenje rupe u njihovom buđetu .Fuj !!!
kenanova brigada poznato iz prizme još hahaha
smijenili ublehu svih ubleha ... ne trebaju nista vise ni raditi nista do kraja mandata
Crnkic je napravio rezultat i to nekom smeta.Ne usvoje izvjestaj firmi koje posluju pozitivno a usvoje gubitase jer ih vodi Bakirova zena.U ovom novom zakonu Novalic uvodi pojam vjestina .Koja vjestina kako biti dupeuvlakac i praviti sto veci gubitak .Ovdje samo usrana motka i protesti pomazu !!!
hahahah kenanova brigada iz prizme
dezurni trolovi