Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mehmed Jahic bio i nadzornom odboru Aluminija?????? pa jbte, gdje ga sve nema! Kakva je ovo drzava, sve ti poljubim!!? Malo mu sto po Sarajevu hapa od studenata i sto ih maltretira!
E pa Reufe i Šef ti ga položiste oružje za sva vremena! Toliko o uzoritosti! Šta uzdržan - glasaj kao čovjek od reči NE!
mah...presipanje iz supljeg u prazno
Nigdje bosnjaka, ma to novalicu, svaka ti se pozlatila pa makar od toga dugove vracali jer od ovakvih poteza koje radite niko nikakvog hajra nece vidjeti
ma daj direktore nemoj mi reći da si i ti dio nesposobnih, a podobnih
Jesu dosadni
Smjene 4 člana u Elektroprivredi i postave novih 6. Vode računa o parama Ekektroprivrede. Lopov do lopova.
Procepila vlada :D
Sad ce med i mlijeko da tece ovim preduzecima i vodit ce ih skolovan i strucan kadar, a ne stranacki olosi,i nepismeni lopovi hah,kakva sprdnja.Koliko ono rekose da ova drzava ima milionera 80,a multimilionera 50 masala.Sve je to njima njihova borba dala....
E sposoban ovaj "menadjer iz realnog sektora" Novalic,vidi mu se vala i na faci!
Pa pridodali se i ovi sa TRGA HEROJA!