Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu je vlada,pravo mjesto za demonstracije su Poljine,a ovako samo nanose štetu običnim građanima.
Na Poljinama isljučiti vodu, struju,plin, telefoniju, RTV programe i ukinuti iznošenje đubreta. Prilaz iz Sarajeva omogućiti samo pješke, a ako se uhvate tokom noći u gradu presuditi kao i svakom kriminalcu koji se uhvati u nedozvoljenim radnjama!
Ostavite traktore na Izacicu, ne daj se narode!
Mi smo glup narod, na nas treba atomsku bacit.
zato sto je u FBiH kao u Svajcarskoj pa nem potrebe za tim...
Pa kad to gledaju kao privatnu svojinu , a ne drzavno .. Dje na marku da im udaris . bolje im oci kopaj ..
I kažu da nerade ništa,baš su expeditivnio.
sjeca li se iko satora pred BH parlamentom ? vise od godine, dali su imali sluha za takve ? Ovi samo cuju kad im pocnu smetati sta trebaju ljudi da sute i trpe ?
nadjite mjesto u nekoj sumetini oko Bjelasnice nek tamo protestuju Bravo Vlado Lopovska sto dalje od Vas Lopovi
Dobro je ovo. Ali prvo treba zabraniti pljačku i otimačinu političkim protekcionizmom, uvesti da vlast ima i odgovornost a ne samo prava i privilegije.
Yebo vladu FBiH.
pa da svi izadju na proteste ne bi imali koga blokirati
Gdje ćeš masu tako zaustaviti, pa izaći će bez odobrenja.
Ne preostaje ti nista drugo dilfa nego mikrofon u ruke i zapjevaj na kontramitingu ko baja cajka..
Upravo javljaju iz MMFa: AKo hoćete kredite prvo zabranite PROTESTE. NE MOŽETE FADILE I DENISE IMAT OBADVOJE !! A kontramitinzi podrške vladi ?? Oni su naravno dozvoljeni u svakoj varijanti, a naročito mitinzi podrške MMFu !!
A kad ih recimo izađe 30 milja na cestu ko će im šta zabranit????
A sto su ludi, tako je ko u komunistima ! Nemojte dati opste da narod vrsi blokadu bilo cega, a to sto vi svi ma** vam vrsite blokadu cijele drzave vise od 20 godina to necemo zabraniti!
Fadile eto Hin tebi pred kucu..