Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ko bi reko da je pukla federacija ,ekonomski, zamisli !!! pa zar nije tamo ona Rs propala cuj sad ovo da crknes od smeha
E moj Valentine ti ko da si s marsa pao. Dok KURAN propovijeda sveti rat a ti optuzujes Srbe. Valentineee,Valentineee bosna je uviek u takvom stanju, ali se pgorsalo od kada si ti i taj Famozni OHR sa tobom i takvima kao ti na celu koji samo gledaju licne, a ne realne interese.Bosna mora opstati sa svim svojim VILAJETIMA,ali ta bosna ce cijela moci da se vidi sa trebevica jer i mi srbi imamo pravo na tu istu bosnu mnogo vecu i prosperitetniju neg kakvu nam vi nudite. ZA KRST CASNI I SLOBODU ZLATNU.ZIVIO NAM DODIK.ZASTITNIK SRPSKOG RODA.
Inzko, nemojte se zavaravati da nasjedamo na ove vase suigre sa RS. Samo pravite pometnju da biste opet sve svalili na ledja Bosnjaka i isparili se odavde pred pocetak novog rata koji EU toliko zeljno ocekuje u bosni nebili rascistila s onima koji nisu iste vjeroispovjesti. EU je nista vise nego jedna nacisticka organizacija.
Cuj suocena federacija sa socijalnim nemirima!? Ma je li to moguce? Citavo vrijeme citam kako u muslimanskom raju (Zenica-Tuzla-Sarajevo) cvjetaju ruze, a ono propast. Toliko ste se brinuli za RS i pazili na Dodika da vam je promaklo ono najvaznije - prazan federalni budjelar. Ne zivi se od mrznje, dragi muslimani.
RAVNOPRAVNOST 3 KONSTITUTIVNA NARODA ILI RAZLAZ !!!
srbi iz srbije i genocidna tvorevina kuhaju i stvaraju tenzije i mrznje pisajuci lazne poruke al huskaju planski za treci entitet.bosna i hercegovina bi trebala fino rec srbiji da se ona okupira svojim sandzakom i vojvodinom da joj slucajno nebi samo ost\'o beogradski pasaluk,jer ona izgleda da jos nije shvatila da ako genocidna tvorevina radi na odcjepljenju i da do toga dodje onda joj gine podjela srbije na tri entiteta,TROJKA
G-ne Inzko,PROBLEM je sto nasa drzava ima dva BUDZETA za institucije,TO su duplu troskovi kji SKUPO kostaju nasu zemlju i njene finansije. Drugo isto je sto takva politicka situcaija dopusta i ODGOVARA pojedinim politicarima da PLJACKA novac nase zemlje i naroda! Jedino rjesenje je ukidanje genocidne tvorevine,entitetskih glasanja i jedna centrlizovana drzava a ne ovak,NIGDJE nit politikom nit ekonomijom,SAMO PROPAST! BiH4EVER!
Posto je cijela drzava ,slucajno ili namjerno, napravljena na krivim temeljima onda nije ni cudo da imamo ovakvih problema.
...četiri hrvatska ministara bojkotovala rad Vlade nakon što su preglasani... ...Iako su državne i vlasti Republike Srpske uspjele da smanje troškove u skladu sa zahtjevima MMF-a bez rezanja sudijskih plata, Federacija se uveliko oglušila o izraženu zabrinutost moje kancelarije i VSTS... MULTIETNICNOST na muslimanski nacin !!!
ubistvo se nije desilo u grudama vec u sirokom. cita li iko sta objavljuje
haj ba kaki socijalni nemiri? zbog ćega? imamo dovoljno pita i bureka a moremo komotno jos vise napravit? glavni problem nam je samo onaj krmak iz laktasa ba. odo ja na kahvu a ovaj incko nek sere materi svojoj.
U Federaciji se hrvati vec odavno nista ne pitaju. Muslimanski politicari su odgovorni za ovo! Ali koga briga, ovo je sve pred raspadom sto se hrvata tice i samo na papiru.
Ma Dodik je kriv za sve to samo slusaj te politicare kako kazu Doik je kriv i bice vam super!