Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde nek i nas nešto krene.
krenulo je ka boljem.... rezulati su vidni
ovo je jedan od najpametnih poteza sto je i jedna vlada pokrenula, investicije ove velike kompanije bi preporodile ekonomiju zemlje
Ipak ova vlada se od bilo koje predhodne trudi da barem malo ojaca ekonomiju u nasoj drzavi.
...nigerija je najsvjetliji primjer...načisto "procvjetaše"...
Ova firma nije supljak sto je najvaznije, kao gradjanin podrzavam pregovore Vlade i Shell firme, i mislim da je ovo dobro za napredak ove drzavi i razvijanje ekonomije u ovoj drzavi.
I te kako dobri i korisni projekti za BiH.
Uz ovakve poteze se mozemo nadati samo pozitivnim rezultatima.
nesto slicno kao kad bi prvak svijeta u teskoj kategoriji imao sparing u domu staraca.:))
Gigant Shell u BiH. Sad će ovdje Izetbegović da se javi, konkurent. Nikšić doveo Shell al' je i Bakir-aga naš Zaru, modni guru.
Pa nama je spas u ovakvim projektima.. svaka cast
Evo pašnjaka za političare!
svaka cast na ovome ipak ova vlada zna sta radi, htio to neko priznati ili ne do sada je najbolja vlada od svih predhodnih i vise se uradailo, ovo je samo jedan od primjera, a tu je jos napredak u izgradniji koridora 5c, investicije u elektoprivredi, rudarstvu....
kako je niksic premijer tako su konacno krenuli konkretni projekti i promjene
Ma jok ba, Mujezinovic bolji bio.. hahaha... gdje je taj kleptoman sad, zna li iko?? On sto nas je unazadio, nece nikad i niko.
Tako je, privuci pare u ovu zemlju jadnu! Aferim, dan ste mi popravili!
Vi bas nista ne provjeravate...ja stvarno ne razumijem kome vi vise bombe bacate, al gori smo mi sto vas citamo... Royal Dutch Shell plc (LSE: RDSA, RDSB), commonly known as Shell, is an Anglo–Dutch multinational oil and gas company incorporated in the United Kingdom and headquartered in the Netherlands.
...klix + vele = urnebes :)..neka hin, živi nam bili i zdravi :)
Headquarters The Hague, Netherlands (Headquarters) Shell Centre, London, United Kingdom (Registered office) Americka kompanija? Nije vam prvi put da lupate ovako....nedavno ste odvalili "njemački operater Vodafone..." bidoni.
...bidon paša, nick ti je za desetke :)))
Ovo je svakako jako lijepa vijest ali i dokaz da Vlada FBIH ipak radi svoj posao..
reci to poljoprivrednicima i radnicima mnogih preduzeca da te pregaze traktorom odma. Vjerovatno si samo jedan od SDP-SDA igraca pa tako pricas
...kemin jugend opet zaprašuje hemikalijama...