Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DETALJ KOJI IZGLEDA POZITIVNO: U navedenom tekstu spominje se nagrađivanje inovatora. Nadajmo se da to neće ostati samo teorija. Zaista bi za naše uslove bilo odlično da kreativna omladina dobije nešto konkretno: Novac.
Znaci sad se nitko vise nece kladiti na 100KM uloga na kvotu 2 dobijem samo 171 KM...
Porez na igre na srecu mora biti preko 50% za pocetak.
Kao u vecini drzava a ne ovolika rasprava za 20%
TO JE NAJRACIONALNIJE STO JE MOGLO,,DIVITI SE TREBA ,,VALJALO JE OVO SVE ISKOMBINOVATI,,,JEL NEMA LOVE OD MMF,,NEMA HAPE JEBOTE KO CE IH PREHRANITI KOLIKO IH IMA ,,VISE NEGO AMERICKI KONGRES,SAMO STO OVI UNISTISE SVE STO IM OSIM LOVE POD RUKU PADNE..
Pa slazem se, dejton je to omogucio. Rijesenje ukidanje entiteta i budalastinja. Cuj imamo tri poste, elektro privrede, mimo svih politickih struktura... Treba agresore okupatore izbaciti iz budeta i dozvoliti da drzava dahne malo. Kad bi te dvolicnjake koji rade za korist sisjednih drzava, kad bi njih sklonili sa tih pozicija i politcke strukture eliminisali, nas koliko bi to para ostalo da se nebi moralo nita posudivati od MMFa a i sav dug MMfa bi se za 3 godine otplatio
368.739 KM za promociju dobrovoljnog davalaštva krvi Samim davaocima krvi naravno samo kabl u obliku čune ! Uštinite me, ne mogu vjerovati da ovo nisu crtani filmovi!! Koliko li je ista vlada prije i za vrijeme rata vlada izdvojila za program promocije dobrovoljnog mučeništva i šehadeta ?? Samo ti pogini ništa ne brini, a ako nemaš protiv koga, ma mi ćemo ti OBEZBJEDITI !
A šta je s nama koji igramo, kako ćemo mi rasprediti sredstva?
Rasporedi 30 KM sto najmanje ostavis u kladionici mjesecno, odvedi djevojku na veceru svaki mjesec.