Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve to treba rasprodati ostaviti samo minsitrima i premijeru aute to je jedno 12-13 auta. ostalo zdraoooooooo
hebote pa to nije vozni park to je auto pijaca
@ svi gu.zite li vi ista? iko ovde? ti si mi englez najsumnjiviji, a i ovi sto fantaziraju o RS-u kao nekom bitnom faktoru. e ba bitni ste u han pijesku, kotor varošu i ostalim selendrama. za ostatak svijeta ne postojite. kad vam predstavnici odu u svijet ispred njih ona plocica i pise BIH, kad prelazite granicu na pasosu vam BIH(trebali smo i ljiljane ostavit), licna -BIH. Dakle smirite se, a ovi normalni ne padajte na ove provokacije jer to su potezi ocajnika...
G. Niksicu, sad se pokazite...ako hocete da iduci put opet glasamo za vas!
ja im nebi dao ni bicikle..stoko,pješaka..ni gradskim prevozom ..ma može,al da plate kartu !
Sad će \"nove\" snage SDA on prvi put ulazi u vlast \"čist\" od svih korucija i stranka \" progresa i boljitka\" uvesti pravdu zasnovanu na humanosti i poštivanju prava jer je to njima u \"venama\". Oj narode jadan ti si i naivan.
Nije to nista koliko mi Sandzaklije iz Sarajeva auta imamo. Najmanje 2000 a najlosiji od njih Golf 6. Neki dan kad smo se sastali na parkingu ko da si u Zirihu.
Dakle 908 vozila pomnozi sa 500 KM registracije 454000 KM samo za registracije mame im ga nabijem Bjezite dok ste mladi
Ama ne dirajte nam vlast brezobraznici jedni nikakvi. DJe to ima da se tako ruzno o vlasti govori...neka hinj...da nam nije njiha ne bi ni nas bilo...oni su ko djamija a Zlaja je ko r.e.i.s.
Jos te zaboravili reci za ovih 86 sto nije u voznom stanju da su mladzi od 3 godine i obicno ih kupe za budzasto na zatvorenoj aukciji funkcioneri koji su se i vozali u njima.Mislim da cifra od 908 nije konacna, gdje su kantoni i zupanije, ako njih jos dodate dobit cete cifru od 3000 vozila seljacke uprave
tako to izgleda kad NAS nasi karaju a mi to volimo i zato cemo ih opet izabrat jer nedaj boze da nas neko drugi kara
Bar po tom pitanju smo kao Svicarska ili neka jako prosperitetna zemlja
Vratite stari sjaj !! : http://www.youtube.com/watch?v=0KAMHPZueYw
Čestitam, vrlo hrabro. Vi ste sigurno jako bogati. Mi ovdje u MOĆNOJ I VELIKOJ NJEMAČKOJ imamo 128 vozila !
I to kojih automobila ;)
@commi aha fino, kontam..... hajmo ponuditi demokratima na zapadu komunizam, nece li prestati biti \"goli demokrati\"? ma ti nisi levat ni mrvice izgleda?
Ma nemoj, ne mislim svojom glavom jer nisam komunista jeli? Cijeli svijet je glup a ti si pametan, oni banditi iz Poljske su zasluzili masovnu grobnicu, nas MUJOGEVERA :D