Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma uzeli bi ovi nasi i od sjeverne koreje kredit. zaboli ih,nece ga oni ni vracati
Ko jw glaso za SDA i HDZ ce vracati :D
i ostali . svi dođemo k'o koleteralna steta njihovim dubokim dzepovima i guzicama koje su zinule da se kamion okrene polukruzno bez dodirivanja zidova crijeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
_"“Postoji, ali neću iznositi detalje dok dogovor ne bude postignut. Za sve postoji alternativa, pa i za aranžmane sa MMF-om”." JEDINO ŠTA ZNATE RADITI JESTE, DIZATI KREDITE I ZADUŽIVATI SE. JOŠ NIKO OD VAS NIJE POMENUO ALTERNATIVU DA SE RADOM I RAZVOJEM PRIVREDE DOĐE DO NOVCA. ZA VAS JE RAD NEPOZNANICA. VI STE RUŠITELJI DRŽAVE I UBICE NARODA!
.....a to je samo odgađanje onoga što je neodgodivo.....stečaj.......
#silent lady bravo na komentaru...upravo tako rusitelji drzave i ubice naroda. Ali oni to sebi nece priznaju da ih ne bi savjest grizla
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahahah ne treba im dati ni markicu!
Možda su Turska sestre, ali im kese nisu sestre. Na kraju se svaka ljubav vraća!
Koji ekonomski stručnjak moraš bit da tražiš spas u kreditima... A gdje su obećani rezovi, otpuštanja državnih službenika koji vise na budžetu a ne rade ništa itd itd?
MOLIM I EVROPU I SVIJET I BANKE I CRNOG DJAVOLA NEDAJTE LOPVIMA LOVU U RUKE JER NISTA SA NJOM NECE URADITI ZA DOBRO NARODA SAMO CE OD TE LOVE POVECATI SEBI IONAKO PREDEBELE RACUNE........JUCE RACUNAM SAMO ZA TE LOPOVE I NJIHOVU SUGAVU ADMINISTRACIJU GODISNJE ODE PREKO [ 2 MILIJARDE K.M.] NA GODISNJEM NIVOU..........ETO ZASTO NJIMA LOPOVIMA TREBAJU KREDITI JER NEMAJU VISE ODAKLE UZIMATI POSTO SU SVE VEC POKRALI..........ZATO JOS JEDNOM VELIKA MOLBA EVROPI I SVIJETU NEDAJTE LOPOVIMA NOVAC U RUKE......MOLIMMMMMM VASSSSSSSSSSS.
Nakon mmf-a nece akoBogda ni Turska dati marke,pa cemo da vidimo dokle ce ova igonija da traje
Halo hajvani, trosite onoliko koliko imate! Ne zaduzujte ovaj narod, valja to sve vratiti! Smanjite sebi ogromne plate,smanjite vozni park,ustedite na svim nivoima. Dijelite ono sto ima,nemojte dijeliti ono sto nema! Svi moramo shvatiti da mozemo da trosimo samo ono sto zaradimo!
Sadaka,sadaka i sadaka....vruci somuni i cevapi to je maksimum ovg drustva
To je u svakom slučaju vjerojatnije, nego da Dodik izmuze šta od Putina
U svakom slučaju treba raskinut sa MMF-om vjerujem da bi nam bilo bolje.
A je li iko zna za šta se uzima kredit. Ja kad hocu kredit mene uzjebu. Ko ce nam it ziran
Samo je pitanje vremena kada cemo doziviti sudbinu Grcke...
i onda cemo to da amortiziramo telekomom i elektroprivredom...
a tu smo ... treba uzet kredit od ziraatbank .... da joj damo malo posla ... a i malo reklame
odlično, puša ko duša!
Kakav narod,takva i vlast..I narod isto kad nedostaje love,ide u banke...Zalosno,ali istinito...I onda iz tog se robstva tesko izbavit,a svi smo kao muslimani...Svaki vrabac zna,kad su rashodi veci od prihoda da treba smanjit rashode...A ne jos vise se saduzit...Jer,valja vratit dug a kako napredovat?pa lijepo...Da imam tu mogucnost,smanjio bi ove ogromne plate na max 2-3 prosjecne plate,i plus topli neka bude max 10 km...Politicarima je to dosta,obzirom da znamo koliko rade..Ukinuo bi njima opremninu,a onda svima osim(borackih kategorija,penzionera,rudara)smanjio plate a ujedno smanjio administraciju,i kantone...Preusmjerit novac sa kantona na opcine,nedostajalo bi novca u budzetu...Ali moze se povecat zaposlenost,al dok se ovo ne uradi nema nam naprijed...A oni kako razmisljaju dignut ce pdv,struju,povecat porez na platu,regres,prijevoz,topli obrok itd...I opet za godinu najdalje smo na istom...