Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato nemaju vremena za tuzlake koji jedva preživljavaju.
pa za ovo treba neko debelo da odrobija
pa za ovo treba neko debelo da odtobija
Klix konstantno samovoljno odlucuje o komentiranju vijesti,znaci Klixe da ste ista govna. Bore se za slobodu govora a istu uskracuju,nidje veze.
Zašto dostupni snimak nije vještačen? Postavlja pitanje entitetska Vlada Pa, odgovor je jednostavan: NA SNIMKU JE ZABILJEŽEN STVARNI RAZGOVOR O PRODAJI PAPAKA. Kako jr to veliki zločin u kojem se prekraja izborna volja cijelog biračkog tijela i uvodi novi oblik koripcije.
ovo mi se svidja! pa oni su poceli da razmisljaju :-))) kao vlada nesto radi "za promjenu" :-))))) e ovo je nesto novo!!! cuj vlada nesto radi, jos I misli
ko ce ovo citati sve..pohvala za trud
"_Vlada FBiH: Pretresom portala Klix.ba prekršeno jedno od temeljnih ustavnih prava" Hoće li prkršitelji biti smjenjeni procesuirani? Hoće li?
iskoristio bih ovu priliku da se spolno opcim i sa zenskom populacijom porodica policije RS-a.. naravno, niti u jednom trenutku ne izostavljam ili zaboravljam pripadnice i clanove porodica tuzilastva FBiH i KS koji su dozvolili ovaj upad u prostorije Klix-a koji takodjer nije objektivan u svemu sto pise.. hrpa izmeta koja je istovarena na oci nasih ratara i zemljoposjednika je morala biti ociscena, pa se ovi sad kao bune i bacaju kamenje za njima tvrdeci kako se to nije trebalo desiti, pokusavajuci se kod nas obicnih kmetova opravdati... ukratko... neko ko je prevaren 100x zna prepoznati laz po izrazu lica, bez izgovorene rijeci.. samo zato sto ne reaguje burno, ne znaci da nije svjestan cinjenicnog stanja.. mozete qurcu svirati pederi jedni.. ovi sto su dosli kao i ovi sto su im dozvolili da dodju..
da se ovako desilo bilo gdje van bih...tužilac bi da ostavku...sudija bi dao ostavku... pa ima li ikakve yebene odgovornosti ovdje za bilo kakav postupak hoće li iko biti smijenjen? otpušten? degradiran? osuđen? IŠTA????
i? sta konkretno vlada preduzima? nista... bla bla bla... nisu smjeli, nepravda, trebalo bi... elem, nista na sonu. poj'o vuk kenjca. sto vlada ne podnese prijave VSTV-u? aha...
opalio im dodik šamar isto ko magarcu a oni se ušutili nesmiju ni da pisnu o tome!
ma ja bola. sve kao osudjuju, sve kao trebalo bi ovo, ono, treba bi da kazni ovaj, onaj, a nigdje nista. sastala se vlada kao komentatori na klixu, pa opleti sta bi trebalo i ko bi sta trebalo da ucini. isto kakve strine. de, bola preduzmi nesto. naredi nekom nesto. yok. eto oni osudili. pretrgli se. strunice se od naprezanja. ovaj mjesec bas zaradise platu.
....bravo genijalci! :)))))