Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada FBiH pozvala građane da razgovaraju o očiglednim problemima -------------------------------------- HAHA, SUPLJE KMERSKE? STA IMAS RAZGOVARATI, NEMOJ BITI KORUMPIRAN, NE RADI U INTERESU STRANIH LOBIJA, RADI POSTENO I SAVJESNO.
RADI POSTENO I SAVJESNO RECI ONIMA KOJI NISU HTJELI PRIHVATITI PAKET ANTIKORUPCIJSKIH ZAKONA (SBB I SDA NARAVNO)!!!!!! STA MISLIS ZASTO NISU PRIHVATILI? DA MOGU KRASTI NAREDNIH 20 GODINA JOS. E PA DOSTA.
@Heideger Jesi li ti luda ili glupa?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja volim Bosnu a vi je gazite na podu mirnu ja predstavljam drzavu koja jos nema himnu vi predstavljate tri naroda a kradete u timu e *** vam mater u picku sad mjenjamo klimu!!!
potrebno je sankcionirati sve one koji su doveli do ove situacije, pravosudne organe i politicare.
Vlada je bila prava adresa za proteste a ne KS ni predsjednistvo...oni su krivi za cijeli ovaj haos zadnje tri godine...zbog svog nerada,nesposobnosti i pljacke...
ma sto smo se fino ukakuli u chega
sta pricat ?! ostavke odma !
Ma pričajte sa mamom o očiglednim problemima. Stoko to samo i znate, da pričate, palamudite, mlatite praznu slamu uzimajući basnoslovne količine novca za tu pričudok mi skapavamo od gladi. ...kada je riječ o javnom redu i miru, policija je dužna čuvati živote i imovinu svih građana-da je to dužna vi bi svi bili iza rešetaka i to na duže.
Pa, kad dodju izbori vi opet "svaki za svog" etničkog političkog katila koji vam krv pije a vi se tješite "bolje i on nego onaj, preko".
ma zaboli politicare, sad se gleda, ako policija nadjaca, ko jebe narod, ako policija popusti, okrivicemo policiju za grubost i zastiti narod i opet ga po koji put s*** sasvim 100-to pitanje je, kad bi i uspjeli da maknemo svu gadariju, kao da ce sa neba pasti neko bolji???
Kakvi razgovori...?! Kad je prpa guzici, haj da razgovaramo...
Jedini očigledni problem jeste vi "Vlada" nema se tu šta pričati, idemo vas rušit
SDP BANDO FAŠISTIČKA!! NEMA VIŠE PREGOVORA!! 3 GODINE SMO VAS MOLILI DA PREGOVARAMO A VI KAZETE "KO VAS J*BE!" sad sam sa demonstracija. zapalili smo zgradu vlade TK (na zalost ministi i ostala banda nisu bili u njoj) veceras idemo na druge drzavne instituciju (sud, ministarstva, korumpiranu općinu jasmina imamovica pjane...) pocelo je i nema nazad!!! UKIDAMO SDP I SDA!! ODUZIMAMO SVU IMOVINU SVIMA KOJI SU BILI U POLITICI OD RATA DO DANAS I PORODICE IM SMJESTAMO U IZBJEGLICKE CENTRE
Pogledajte ih gore na slici sta Laptop........ispred sebe i on drzavnik , m@mu im yebem to moze onako svaka susha.....!
Poruka je poslana - vrijeme je da se shvate ozbiljno ili će biti i gorih stvari !!!!! Molim sunarodnjake da se svi ujedine i da razum pobjedi!!! Pozdrav iz Tuzle !!!!!
ne vodi rjesenju .. jedino sto vodi rjesenju je otimanje sve imovine svih politicara svih stranaka a poslije toga i javna vjesanja svih tih parazita
VI ste ocigledan problem, treba i vas malo popaliti...
Okupljeni lopovi mirno kradu,u međuvremenu si pripreme zakonodavstvo,da je sve po zakonu...Po zakonu ovako,po zakonu onako...i sad da razgovaramo....Šupak Šarić da izjavu za medije,da je Omega opljačkana od hooligana,iz Omege to demantuju...i desi se ništa...pa u normalnom društvu se da ostavka,i izvrši suicide...