Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opravdano samo svoj paksu gledate i radite sta hocete! Povisite makar penzosima pemzije ko sto znate cenercica jednog dat u 18godina p.materna sve vas treba mlatiti, polako dok mlada generacija ostari jbali ste jeza u ledja i vi i vasa patriotsko lopovska politika
Kad su to Srebrenik i Visoko bili poplavljeni.
Ovi kao su se tek probudili pa odlučili da nešto konkretno urade.
Gdje odlaze?, nigdje oni ne idu, nedaju to njihovi jarani iz DF,SDA,HDZ,SBB.... da ne nabrajam, to je jedan konglomerat zvani vlast, neznam niti jednog ex političara iz BiH da je propao, paze oni jedni druge, nema vjere, nacije samo zajednički interes.
trebali su sjetiti ovo oko plata prije 4 godine a ne sad kada odlaze...koje licemjerje...