Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaduženje za krpenje budžetskih rupa je katastrofa. Zaduženje za izgradnju autocesta je pozitivna stvar. Većina ovog kredita koji se podigne za izgradnju autocesta ostane u našoj državi, za radnike, kopanja, nasipe, rad mašina, betone asfalte, inžinjering itd. Nema puno elemenata izgradnje puta koji se moraju uvoziti. Dakle, pored trajne vrijednosti koja nam ostaje, ulažemo i u domaću privredu i dajemo ljudima plate.
ovi su ba meni carevi,odobravaju dodatna zaduzenja a narodu fakturisu rate neki dan plati 10 km list papira umjesto stickera te dodatnih 30 km na kubikazu
Samo i dalje glasati za SDA i ostala govna kao SBB
BiH će samo ove godine izgubiti preko 200 miliona bespovratnih sredstava IPA fondova, zbog toga što nismo sposobni izraditi konkretan i sprovodiv projekat, koji je preduslov ovih grantova. Od tih sredstava do sada smo mogli dva puta izgraditi jedan Koridor Vc, obnoviti željeznice, podići poljoprivredu, poduzetništvo i ko zna šta sve ne. Ali ne, naši vrli sposobnjakovići nisu u stanju raspisati konkurs i izabrati najbolju ideju, jer bi i tada morala biti ispoštovana etnička i entit. pripadnost!
Mašalah, Vlada ništa drugo ne umije nego odobravati dizanje kredita. Vlado moja, jadna li si!
Nije tesko dizat kredite kad znas da ce ih drugi vracati...
Oni samo dizu kredite i povecavaju akcize. Imal ista od vlastitih sredstava da se ulaze, Boze dragi?!
Ja parazit drzave majko mila.Ovo nema nigdje na planeti.Samo porez i akcize u njoj funkcionišu i ništa drugo.