Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je vrijeme da se SDA opstruenti blokiraju,jer mi dalje ne mozemo,propali smo vise nego sto se i zamisliti moze.
Pod hitno se treba riješiti ovo pitanje, zaboravljamo ili se pravimo ludi da je mandat ovom radnom tijelu istekao prije četiri godine!
Vidi tihica sto je doveo i podrsku Aliju Tihica..famelijarno nam ruse drzavu,tihici i izetbegovici...jadni mi gradjani koji smo na rubu egzistencije, jadni mi koji trpimo ove lopovwe vec 18 godina,a nista im ne mozemo kad kupuju i laziraju glasove na izborima,pa i kad ne glasas za bandu oni pobjede.
Ja sve razmisljam sta bi danas moglo da se desi,da nakon cetiri zakona koja su odbili zbog "nacionalnih interesa" sad odjednom kao podrzali ove sta li bi to znacilo,nova lova za njihove djepove..ili?????/
Ovo nije na dobrooooo..
Pa majke mi, ovo ce cuskije padati.... SDA se ne buni....
Ja još uvijek ne vjerujem da je Kaplan ministar, sve se nadam da sam u nekoj noćnoj mori i da će me alarm probuditi. Je l' se i vama to dešava?
Kaplan se sekundarnim zalijepio za fotelju...
Jako cesto...
Jel ovaj Alija Tihić Sulejmanov rođak?
Super, nek negdje bar ne blokira SDA odluke od koristi za gradjane BiH...