Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako li dodjose do ovako okruglog iznosa.
Tačno tako, i neka se odgovorni i sprovedi i neka odgovaraju za učinjeno... a vladi svaka čast pa su iznašli i finansija da izdvoje za ovo...
Reci mi da si ti... Reci.
Đulagin dvor. 20.3. ?
jasno je da moramo sada sve sto je unisteno opet opremati.
Sada svaku tu marku koja se mogla iskoristiti za nesto drugo treba naplatiti od onih koji su palili, naravno ako se nadju, jer znamo kako to kod nas ide ...
Fakturisati Fahru ( i ). Njegovi su tražili da se "mirni" prosvjednici ne procesuiraju zakonski. Ja znam, s obzirom da imam svoj obrt i da uredno plaćam sve doprinose i poreze, da će se šteta namiriti opet preko mojih i sličnih leđa, leđa nas koji radimo.
Eh eto sada, odose pare i na ovo. Arhiv treba da se obnovi i sa se sve to rijesi, ali eto sta su uradili ovi koji na huliganski nacin unistavali imovinu ove drzave. Sramota.
Svaka marka je vazna da se sacuva ono sto je drzava!
Ja se s ovim ne slazem, bolje da su i ovo sebi uzeli.