Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala adminima sto mi brisu komentare. svaki drugi mi obrisete
poslova*
poslova*
poslova*
i to pod uslovom da je satnica pola konvertibilne marke i bez toplog obroka... cuj "imenuju grupu"... ovi drzavni cimbenici samo nesto imenuju umjesto doslovice nesto da privedu kraju.
Ispravo i racionalno. Bravo!
SDP na aparatima.
Ovo je EXTRA informacija. 1) Nema zatvaranja Vojne bolnice. 2) Manje para o budjetu SDP,a ,izdajnicima socijal demokratije.(ne znam kako su uopste i dosli u posijed javne imovine za koju su svi izdvajali novac da se napravi tj. Ko je dozvolio da SDP BUDE PRAVNI NASLJEDNIK KPBiH.
Nasljednik SK BiH, a ne KP BiH koja je prestala postojati još 1952-e nakon decentralizacije i čistki rusofila i Staljinovih pristaša. Od te godine postojala je SK-BiH (kao i SK HR, SK CG, SK SL, SK JU, itd) a KP BiH je sahranjena.
komisija za kako spičkati 10 miliona u džepove familije i prijatelja.....
Prva razumna odluka od 1996! A ne kao do sada davanje budzetskih para u kasu SDP i raznoraznih privatnih firmi