Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA, PA KEMICE !!!!! DA SI PAMETAN KAO STO NISI SAM BI SE POVUKAO, ALI STA CES- NADA POSLJEDNJA UMIRE. SRAMOTO CARINSKE SLUZBE.
Nadam se da će biti smijenjen, kao što je i on izmjenio spisak uspješnih kandidata koji mu je dostavila komisija za prijem pripravnika u RC Sarajevo. Sretno Čaušesko!
Ruljo frustrirana,covjek je svoj posao radio kako treba,a nije gledao da se dodvori kamerama i polovnim novinarima.
TKO O ČEMU ,VOJNIK O SKRAČENJU I KEMAL O POŠTENJU. LOPOVE ODLAZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A STA SI TI RADIO CIJELO OVO VRIJEME NEGO PROVODIO DISKRIMINACIJU I NEPOTIZAM, PA SAD GLEDAJ KAKO JE NAMA BILO OVIH PET GODINA. SAMO DA TI SIPA UPADNE U UPRAVU , JEDVA ČEKAMO.
Da Bog da ti bio i zadnji, majmune korumpirani.