Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno je procitati komentare, pa shvatiti realnost. Srbi i Hrvati zele svoj teritorij, Muslimani zele taj isti teritorij ali bez 2 naroda. Nema od Bosne i Hercegovine nista, papala maca
Neki se ovdje bune zbog dotrajalosti ograde oko torova. Neka. Nisu vise ni potrebni. Svako moze lajati sta hoce, ali se polako okrecemo ekonomiji i Europi i Nato-u. Kome se ne svidja neka se koprca. Sutra kad kapne i koja u dzep obicnom covjeku, bez obzira kojem narodu da pripada, tada ce se torovi napokon definitivno urusiti. Naravno, za ocekivati je da se bune oni koji su do sada na tudjoj grbaci i nevolji carstva izgradili.
Bosnjo 16.12.2010. u 19:50 Ljiljan je BOSANSKI simbol. Hrvat, nije te bilo na mapi kad je grb s ljiljanima vladao Bosnom....tad si bio Boshnjo! Sada, sto se osjecas Hrvatom- to niti ti spocitavam, niti ti zamjeram....a uostalom niti mogu, niti me je briga... No, kad krades moje simbole, moj jezik, i u konacnici moju zemlju- ZAO MI JE! NECE MOCI, niti ove niti 1001 noci! Dakle, slobodno izmisljaj i dalje, ali mojih 6 ljiljana na ramenu cete opet sprijeciti u secesionistickim namjerama!! Vjeruj da mozes pametnije potrositi vrijeme. Na primer mogao bi da glabas mog Mandraka.
i ko o čemu, nacionalisti o drugima... kao da narod ne zna ko je pljačkao ovu zemlju od 90te, pa naovamo. ma zdra\'o.
Medjunarodna zajednica, kad odluci rijesiti stvari u BIH,KAO I U VECINI SLUCAJEVA priznat ce fakticno stanje tj.ratne crte ce se uvazavati a BIH ce ostati sa nepromijenjenim granicama.----Svicarski model,----SVI NAPORI KA ODCJEPLJENJU I UNITARIZACIJI I MARGINALIZACIJI su uzaludno gubljenje dragocjenog vremena..Zivi bili pa vidili.
Ovdje na ovim prostorima je bio rat,svi protiv svih,naglasavam RAT sa bojevom municijom,i to rat za teritorije,mrznje medju Narodima je vise nego pocetkom 90tih. Nijedan rat nije pravedan pa nit ovaj zadnji,zavrsio je tako kako je zavrsio. Netko je manje ,netko jos manje zadovoljan ishodom,ali je zavrsio.
Real politika u BIH, kod muslimana je glupost,a iluzionisticke ideje kao nesto sasvim normalno. Tihica, koji je po misljenju nas nemuslimana sa svojim stavovima najblizi prihvatljivom rjesenju u BIH ZA SVE TRI STRANE,PROGLASAVA SE pospodnim imenima i omalovazava se u skoro svim SA medijima
da se slucajno ne prezivas GRIMM?
Meni nije jasno o kome on govori kad kaze nisu provedene raznorazne reforme. Pa jbt bili su najjaca stranka na vlasti i sad bi da svale na nekog drugog. ONI NISU RADILI POSAO, a ne neko drugi. Vazda neko drugi kriv.
Ljiljan je BOSANSKI simbol. Hrvat, nije te bilo na mapi kad je grb s ljiljanima vladao Bosnom....tad si bio Boshnjo! Sada, sto se osjecas Hrvatom- to niti ti spocitavam, niti ti zamjeram....a uostalom niti mogu, niti me je briga... No, kad krades moje simbole, moj jezik, i u konacnici moju zemlju- ZAO MI JE! NECE MOCI, niti ove niti 1001 noci! Dakle, slobodno izmisljaj i dalje, ali mojih 6 ljiljana na ramenu cete opet sprijeciti u secesionistickim namjerama!!
koji licemjer ne samo da laže između ostalog sebi i svojoj korumpiranoj stranci pripisuje ukidanje bezviznog režima .A dobro je rečeno da za to nije zaslužna aktuelna vlast to je i podvukla gospođica FAJON . Dalje Ahmetović je jedan nesposobnjaković kakvog nema bolje da je čuvao ovce u Srebrenici . uprotekle četiri godine ništa nisi ni ti ni tvoji iz SBiH ništa naprevili i ne samo četiri godine nego 12 godina . Previše se u medijima daje pažnje ovom spletkarošu .
Ljiljan je kršćanski i hrvatski simbol –VIDEO- LINK http://www.youtube.com/watch ?v=qjJjEh-gHA8&featu re=r elated
Nemoj bolan Tihicu mi ti samo pricati o zemlji i buducnosti... imao si to priliku...
ja cu mozda nekad i nekom i biti lijep, ali ti pametan neces biti nikada :). A, osim sto nisi pametan, jos si i isfrustriran. Okreni se vjeri i naci ces smirenje :)
Ebo goluma iz lorda za njega :P