Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Digla se prasina,docicete vi dolje.
Ma bes.ku.rac
EUROPSKI FOLIRANTI SPUSTITE SE NA ZEMLJU VEC JEDNOM
EUROVIZACIJA se MORA provesti HITNO u BiH.
KOJE SAMO OPICENO RAZMISLJANJE
bos 18.04.2010. u 11:26 VIZEEEEEE VIZEEEEE VIZEEEEEE Europo daj nam vize da te vidimo kako nam izgledas bona. manema 18.04.2010. u 11:46 Joj J.E.B.E.M.T.I VIZE VISE vize bez kri... 18.04.2010. u 11:55 Nema srece doci nece serbian 18.04.2010. u 11:57 dajte nam nove teme,mici ovo vise bosanac 18.04.2010. u 11:58 hajde ba micite ga hrvat 18.04.2010. u 12:00 dobro je vis dajte nove teme kaj pa cekate vis Jedan te isti opičenjak pod različitim nickovima.
jip jipa jip jip jip jipa jip jip. Ode bato ode.......
@lojavcima Bogami neće biti kako ti kažeš,Bošnjaci će se vraćati godinama,obnova Džamija koje ste porušili još nije završena,taj proces će trajati još desetak-petnaest godina na 100% Bosne i Hercegovine a sa time i postepeni povratak,akobogda,polako,vri jeme je na strani Bosne i Hercegovine.Brčko je trajno izdvoje no iz manjeg entiteta i to je još jedna demokratska pobjeda,Ovi što imaju vize susjednih država,blago njima odlaze za boljim životom.Ja lično to podržavam,svi Srbi u BiH trebaju izvaditi pasoš Srbije,nemam ništa protiv.Samo što jedan gore kaže,pošaljite nam razglednice i poruke da se nevraćate i da nas ostavljate da se patimo u našoj domovini Bosni i Hercegovini.
dobro je vis dajte nove teme kaj pa cekate vis
hajde ba micite ga
dajte nam nove teme,mici ovo vise
Nema srece doci nece
Joj J.E.B.E.M.T.I VIZE VISE
VIZEEEEEE VIZEEEEE VIZEEEEEE Europo daj nam vize da te vidimo kako nam izgledas bona.
Ma nemoj tako dobar je INZKO.