Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prestani d.r.k.a.t i izadi napolje
c.c.c. kako bolesnih umova ovdje ima...nek vas grad ne smrdi to je bitno !!!!!.... Dodjite u Zenicu prohodajte gradom pa onda nesto recite da li smrdi ili ne !!...Za vasu informaciju zeljezara hranii usta mnogih porodica zatoo psttt !!
Znam da se ponavljam, ali ja bi ovu na prvoj slici složio ko metEr drva.
Joj i ovi s klix-a samo svadju stavljaju medju narod, samo potpale vatru i onda narod komentarise i sto treba i ne treba Zenica je izuzetno lijep grad, samo ne treba ga osudjivati po jednoj zeljezari, u BiH ima duplo gorih fabrika pa niko nista ne govori ... zato ne pisite gluposti!
http://www.meteoalarm.info/ Nigdje BiH na mapi.
Pa izgori sve oko Mostara P li vam M, ni da spomenete, a vi pisete o glupostima!
na ovom klixu se brejvik do brejvika,pa slucajevi za patalogije.pa sta imate sad protiv zenice,pa zenica radi a sarajevo se gradi.
kako znas da ovo pisu sarajlije ma.t.er ti je.b.em glupu
ovo stvarno vise nema smisla....djeco draga da ne znam ljude iz sarajeva koji su sasvim dobri i ok. prema ovim komentarma zamrzio bi sve sarajlije... papci glupi, vi ste ocito djecica koja iz svrakinog nije izasla niti ste ista u zivotu vidjeli. prema vasim komentarima se vidi da vas je mama i od sise rano odvojila jer je prepoznala bilmeze u onom sto je rodila.. zato ste vi tako nakaradni i glupi jer vas niko ne voli i zato vas ja od moje kite nikada necu odvojiti....papcine glupe i maloljetne.... izvnite svi vi normalni ljudi koji citate komentare jer se uopste ne ponosim ovakvim nacinom dijaloga... pozdrav
zencia republika sarajevo u enklavu sandzacko vehabijsku
dobra pi*cka na slici 1
vidi ove prve, sve se nema a dvije s.i.s.e se nose
Bolje se gusiti i od dima , nego od sandzaklija......
Ovoliko bolesnika i primitivaca je tesko naci bilo gdje drugo na jednom mjestu. Mrzitelji svega i svakoga, pokusajte naci neki smisao u svojim bijednim i ispraznim zivotima!
oplakah pazi ovo http://www.youtube.com/watch?v=Wv6C58RGeh4
za dom spreman
Joj Djedovica, sta je lik promasio, organizator od smijeha poje*o rasvjetu