Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolika procedura oko izrucenja jednog kriminalca i ubice .
JA BI KUME DA MI OVO KOLJEMO
...ionako će da priča da smo ga klali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odluka DVA mjeseca nakon sto je pobjegao!!!!
Dočekat ćemo ga i rukama i nogama
E sad će bit sve u "bulju"
zenicani pitaju jel dolazi sta frisko na belegiju....
Ima da mu shupcich nastrada u cuzi.. ipak ce biti slavan komad kad udje.. 👍👍👍👍
Brze stigne kazna za brzu voznju nego sto vrate UBICU nazad da odgovara za dva UBISTVA . Koji debili vode nase drzave.
Spavaš li mirno Sanjine Sefiću?!
Los odgoj i pare djecu i omladinu kvare , rijeci iz stare sehare.Advokati bezbeli rade za pare , dok kockaste glave i sebi i nama zivot kvare pa cak i gase.Zato omladino i sama lijepo odgajaj se jer zivot je samo jedan i nikad ne vraca se.
Cekamo te...
Ne zelim da vrijeđam, ali jednostavno njegova facijalna expresija asocira na retardiranog majmuna, sklonog da ubije pa bježeći od kazne da još traži milost i razumijevanje i pravda svoj postupak :/
Sad ce njegov advokat izjaviti kako je dobrovoljno pristao na izrucenje.
Dobra vijest, jer se ovakvim vijestima salje poruka, svim kriminalcima da bez obzira na pripadnost i nacionalnost ne mozes da senlucis, pljackas, terorizujes i da se poslije krijes u svojoj "matici-zemljici". Sada je red na BiH tuzilastvu da donese konacno odgovarajucu i odmjerenu kaznu i + na pokusaj bjekstva. Samo tako i nikako drugacije se stvara pravno-gradjanska i demokratska drzava!
Covjek kad cita komentara pomislio bi da niko nikada nije vozio brze od dozvoljenog i da nije malo popit sjeo za volan. Naravno ovojeza osudit ali ih ima mnogo kojim bi se ovo moglo zadesit.
zasto je sa ove slike izbrisana boca viskija ? http://www.blic.rs/vesti/hronika/potera-u-srbiji-ubicu-studentkinja-trazi-pola-balkana-a-evo-gde-bi-mogao-da-se-krije/zm6s7yj
Fin mu lancic oko vrata!
jos bi mu trebali i crveni tepih prostrijeti,,,ma kolji govna,,baci negdje na smetljiste