Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko čini državu mamlaze nepismeni.
Sad se vidi kao je lako promjeniti srbsko javno misljenje... Da ste istu anketu napravili prije godinu dana, kad nije bilo ovoliko spominjanja referenduma sto se tice ulaska u NATO od strane Milorada DOdika kao sto je to sad, ovi procenti za neulazak bi se sa sigurnoscu prepolovili...
Pardon :) ispravka za - u 12:21 ,,...svi koji nasjedaju na placenike AMERICKIH obavjestajnih sluzbi instaliranih...\'\'
@bam bam Pa za nas je Srbija trenutni okupator i kao sto vidis ne priklanjamo se okupatoru. A to sto su pravoslavna i katolicka crkva prije 600 godina sve cinile da slome bosansku drzavu i njen narod. Kad im je na kraju to i uspjelo onda se cude sto nismo potrcali u jato naseg glavnog krvnika. Ali sada smo ipak 600 godina poslije i valjda bi svako trebao da zna u sta ce da vjeruje i kome da se priklanja.
Nemam nista protiv Amerike, ali svi koji nasjedaju na placenike americke obavjestajnih sluzbi instaliranih u Federalnoj i dijelu vlade RS-a i u BH medijima - da je NATO ulaznica za Evropu, nemaju veze sa zdravim razumom i njihov jedini organ za razmisljanje \'\'svojom\'\' glavom su oci. Koji perverzni apsurd - EVROPSKIM narodima, dakle EVROPLJANIMA (!!!) od NATO-a zavisi ulazak u EVROPU ?!?!?!
koliko ja znam da Banja LUka je jedan dio BIH niko nece pitati tog grada vec drzavu...ko ih .ebe!
\" Ko javno izaziva ili raspaljuje narodnosnu, rasnu ili vjersku mržnju, razdor ili netrpeljivost među konstitutivnim narodima i ostalima koji žive u Federaciji,kaznit će se kaznom zatvora od jedne do pet godina.\" Govno u zatvor treba... A ovdje, dali mu oružje u ruke.
idioti glupiiiiiiiiiiiii
Sta ces,takvi smo,ne priklanjamo se okupatorima i ne mijenjamo identitet,mada smo imali nekih \"sitnih\" problema,negdje oko prije 600 godina.