Izbačeno tri miliona litara vode
0
Više od hiljadu pripadnika OS gasilo požare širom BiH
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast. i u regionu je bilo isto stanje a nigdje vojske osim u bih. a ovi sto ne zele svoju vojsku vjerovatno zele tudju. sory, nece moci.
Vojska nije nadlezna da gasi pozare, i ne moze sama da to radi. Samo na poziv lokalnih zajednica moze da posalje ljude na teren. I koliko se vidjelo to su i uradili svaki put. A sto se tice helikoptera koliko para toliko i muzike. Jeste da nesposobni ministar nije bio u stanju da potrosi pare koje su bile dostupne za nabavku helikoptera. Isto tako i optrukcije su strasne da vojsk aen dobije nista moderno vec samo da unistava sve sto ima. Hvala nasoj vojsci na angazmanu, a politicarim poruka da prestanu praviti blokade da se vojska moze modernizovati i da nam koristi i u buducnosti.
Sto Srbadija pljuje po vojsci. A najvise su kukali za pomoc od nje.
Sada će tražiti penziju...
http://www.ADmimsy.com?R=hordash
Izbačeno 3 miliona litara vode... mmm... mmmma... mwUAHAHAHA!
Šta je tri miliona litara vode. Toliko meni iz vodovoda pošalju na računu da sam potrošio mjesečno. I još mi navećer zatvaraju vodu jer štede struju pa ne uključuju pumpe preko dana da bi dopunili rezervoare.
Aferim Oruzane snage Bosne i Hercegovine..Bilo bi idealno da pojacate- modernizujete vazduhoplovne snage .. Civilna Zastita treba kompletna da prodje kroz up-date, da se reorganizuje i modernizuje....da se obavezno nabave sredstva i bude spremno za svaku prirodnu nepogodu ... Pozdrav domovini Hope for the best and prepare for the worst
kako se to samo sastalo pa se kao upucuje statisticka poruka... kome? cemu? ??..u ovoj zemlji svako na polozaju samo radi na tome da sebi nesto kaze i da svoju savjest umiri.....eto, kao, sve po protokolu,a sve ko fol.. odrzali smo sastanak...hehe..a pola zemlje izgorilo, dok su se pomjerili...igramo se, igramo
Bagra parazitska!!! Samo sisate ionako ograničena sredstva, a šta radite? NIŠTA! Kao što je i u prošloj državi JNA kupila preko 50% budzeta, generali i oficiri m.u.d.a gladili i p.r.c.i.l.i sekretarice redom, tako i vi sada! Još da ste prava vojska, možda ne bi covjek ni zalio, ali \"oruzane snage\"!? Ma smijesno! Ne bi vi mogli Bosnu odbraniti ni da nas albanija napadne!!
i ja sam sinoc izbacio oko 3 miliona litara vode
Sta se sad pravdate kad ste zakazali kao i svaki politicar u ovoj drzavi sto se tice odbrane civila !!! Tako da ove statistike pokrivanja mozete okacit u podrum