Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH na listi terorističkih zemalja u igrici \"Medal of Honor: Warfighter\" http://www.klix.ba/vijes ti/bih/bih-na-listi-tero rist ickih-zemalja-u-igrici-m edal -of-honor-warfighter/120 4230 15 I ne samo to.. Snajpersko gađanje po Sarajevu tema je video-igrice “Ghost Warrior 2” koja treba da se pojavi u avgustu kao nastavak jedne od najpopularnijih video igrica. http://www.youtube.com/w atch?feature=player_embe dded &v=Ob10NqVORyg#! Bosnjaci kontate li vi ove natuknice? Vidite li kako sam vas \"fino\" promovisao po svijetu i kako nas sad vide? Mislite li da je ovo bezveze ili uvod u nesto ozbiljno? Posljedice kada te ovako vide na zapadu su vise nego OZBILJNE a sad se vi nastavite za[3ebavati.
lahko je doci u carsiju, ajde sidjite sa puta, pa cete da vidite kako to SHERIAT podnisi. Dodjite u PC i slobodno kuda god hocete.
Ne mogu da ne primijetim nedostatak kaciga... Propust organizatora?
@Mostar ti mora da si imo peticu iz matematike
Most + Star = Mostar xD
Mostarci znajte da vas Sarajlije vole !!!