Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstore, do sada najbolji quadcopter snimak Sarajeva. Extra sepia efekat i kretanje kamere. Jedino bi mozda za nijansu bolji snimak napravio s1000/GH3, ali i ovo je stvarno super. Pozrad od znas vec koga ;)
ja mislim da ima više roma u sarajevu nego jevreja,zašto nešto njihovo niste prikazali ? ovo je očita diskriminacija roma,također sam na srpskom portalu pročitao da više ima kineza u sarajevu nego srba ,zašto nema nikakva kineska radnja iz rajlovca ?
link Sarajevo360 vam ne radi, zaboravili ste "http://"
dešava se i najboljim
Kako su ovo snimali mini helikopter kamerom ??
quadcopter
Predivno ukomponovano, cestitke BetaTelStudiu!!!!