Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
_"Vilsonovo šetalište postaje mjesto na kojem lokalni kriminalci maltretiraju građane" Meni je stvarno postalo dodasadno stalno čitati o Vilsonovom iz razloga DA SE LOKACIJA KRIMINALACA ZNA, A DA POLICIJA NE RADI NIŠTA DA IH SPRIJEĆI I ZAŠTITI GRAĐANE!
Logično da ne rade ništa kada su drotovi još veća mafija od tih klošara!!! ACAB!!!
Kad bi drotovi bili na vilsonovom i cuvali gradjane, ko bi onda igrao bingo u kladionici ???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vilsonovo je sve osim setalista ...
Jesi ikad bio na Vilsonovom ?
Da mi kazes Koliki mu je ?
Civilna policija je ono sto nam treba i to ne samo na Vilsu nego po cijelom gradu! Fizicki i mentalno spremna policija koja cuva grad i gradjane, a ne one trble koji trce samo do wc-a kad hoce srat...
U moje vrijeme studiranja Vilsonovo setaliste je bilo predivno i ocaravajuce mjesto narocito za prve simpatije i zaljubljene mlade ljude. Zar su demokratske promjene unistile i to romanticno mjesto.
Ej gledaj kad jednog dana nekom od ovih drotova na pedale otmu bicikl...
Gasi komentare!
DOVESTI PAR AMERICKIH POLICAJACA...DALTONISTA.......ONI ROKAJU ODMAH JARO PA BI VIDIO MIRA I TISINE OD BAGRE
BOPE samo BOPE!
Na Vilsu, kreten na biciklu mi je pokušao uzeti torbu s ramena... A tu sam i 1. put u životu vidjela šta je niklovani pištolj... Ali ipak, sve najbolje o "plućima grada":D
a stanica policije skoro na vilsonovom čak ima i kućica kod turske ambasade
Prijatelji moji, nas kriminalci maltretiraju od Predsjedništva, preko Skupštine i Sindikata pa preko Entiteta, Kantona do Općina . . . ! ! ! Ovi u Vilsonovom samo mobitele kradu . . .
jel te stid KOLDZO !!??? STID I SRAM ! hem sto je neuredjeno,a baska sto otimaju,kradu prolaznike...jel te stid BALIJO !!!???
@skijas33, zar stvarno misliš da bi se on mogao zastidjeti?
najbolje da nista ne odgovaram,iskreno... al opet cu ponoviti,KOLDZO,KAKO TE NIJE STID !!???
ama j.ebo ovo...ja u stvari ne kontam što se zove Vilsonovo setaliste.....što se ne zove Kemino il Hametovo ?
Gdje policija u civilu,gdje su kamere,nemaju trutovi vremena od spavanja
Cifre su mnogo veće zapravo jer ima neprijavljenih krađa.
Opcina Novo Sarajevo za male pare moze kompletno Wilsonovo setaliste staviti pod videonadzor,samo ne znam gdje su onoliki policajci na biciklima nestali...
devet krivicnih djela za 8 mjeseci, na prostoru od vrbanje do elektroprivrede, ili bristola.. ne vjerujem da je to vise nego neki prosjek kriminaliteta opcenito. 3 srednje skole i blizina masinske, tu je i velika koncentracija ''zrtava'' a i pocinitelja..
Dosta toga se ne prijavi, a zna se i zašto nažalost.
u swedskoj kod nas u gooteburgu setalista su cista i sigurna za djecu i porodice, swedi setaju svaku noc poslije posla i voze bicikle po posebno uradjenim stazama za bicikliste, a policije i nema jer nema kriminalaca kod nas kao u sa
odjebite dijasporci,ODJEBAUS !!!
Opet ovaj iz svecke ! Znamo da si u swe i da ti je gotiva , kao što sam rekao da nebi rata ni janju nebi vidio a o šveckoj bi znao samo da je tamo negdje na sjeberu (i to možda jer bi u školi bio samo do 4. razreda )