Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta priča ova Pandurevićka... pa i ne bi se ˝stavljao katanac na institucije˝ jer se ovih 5 danan nikako ne podudaraju. Ispravno je isti broj dana za sve, a svako neka uzme po želji, upravo zato što je sekularna država u pitanju.
Opet razdvajanje. Zašto nitko ne predloži da se ozakoni samo ono što je dobra praksa u BIH već stoljećima: svi sve obilježavaju. Pravoslavni i katolički Božić te ramazanski Bajram trebali bi biti neradni u cijeloj državi. Dati još svima po dvai dana po nahođenju, kad tko šta slavi. I to je to.