Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel "otvorena ili je otvorena ?
Bakir Hadžiomerović, kandidat Socijademokratske partije BiH za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, prije nešto malo više od dvije godine, 1. lipnja 2012. godine smijenjen je sa dužnosti urednika televizijskog programa i multimedija Federalne televizije i raspoređen na mjesto komentatora. Istom odlukom generalnog direktora Džemala Šabića smijenjen je i najbliži Hadžiomerovićev suradnik, urednik vijesti Damir Kaletović. Za urednika Informativno-političkog programa FTV imenovan je Avdo Avdić. Od dana smjene, odnosno preraspoređivanja na mjesto komentatora Hadžiomerović ne samo da nije uradio, napisao nijedan komentar, ili napravio bilo kakav prilog za FTV, nego skoro da se uopće nije pojavljivao u zgradi televizije. Za cijelo to vrijeme, Hadžiomerović je zahvaljujući „džentlmenskom“ dogovoru s menadžementom FTV cijelo vrijeme uredno primao, i još uvijek prima, plaću koja iznosi 2.250 KM mjesečno. Dakle, Hadžiomerovićev dvogodišnji nerad, „zavijet šutnje“, koštao je FTV, odnosno tel
Malo pred izbore
A je li to namjeravaju da počnu naplaćivati ulaz u Vijećnicu?!?!?
Nadat se je da ce poceti naplacivati ulaz pa da i turisti ostave koju marku u nas budzet. Kad i oni nama mogu naplacivati ulaz u svoje znamenite objekte trebamo i mi njima. Uostalom odrzavanje Vjecnice nije besplatno.
Simbol grada... Prelijepa vijest
wuhuuu finally :D
Dobro došli u najljepši grad ovog dijela Evrope!
Pa dobro sad hahaha
Jeli istina da ce u suterenu vijecnice biti otvoren DP i Konzum ? :)
Sutra u vrijeme otvaranja ce Radmanoviću I Dodiku čir proraditi.... insallah! :)
U suterenu ce biti otvorena jos jedna Mrkva :))
eto docekasmo! bice lijepo prosetati....