Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povećanje zastupničkih plaća , u cilju USKLAĐIVANJA SA EVROPSKIM ? Inaće nećemo nikad u EU !
Politički je popularno ograničavati i osiromašivati službenike u institucijama BiH, tjerati ih na bijeg. Dugogodišnjim umanjenjima i stanjem status quo, tamo ostaju i životare ispod prosječni i neinventivni. Oni koji imaju imalo ideja odlaze dalje. Što slabiji kadar, slabija i država.
Sve je u raspadu od krovova na bibliotekama i pozoristima pa do drzave a oni nasli prioritete o kojima ce raspravljati. Da li je nekom palo na pamet da uspostavi novu definiciju pakla pri cemu bi uzeo u obzir ovo nase stanje od 90-ih naovamo?
Nadam se da ste predvidjeli da vam se odbija od plate rata za kredit koji ste uzeli da bi vam se iste podjelile?!
hahahah ima li neka na ovoj slici da nije iz istocne bosne
Ili iz PC-a