Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
etnicka pripadnost: BOŠNJAK nacionalna pripadnost:BOSANAC... maternji jezik:BOSANSKI JEZIK religijska pripadnost:ISLAM -najvaznije je da sacuvamo: BOSNU...,BOSANSKI JEZIK I BOSANSTVO -etnicku pripadnost i vjeru vam niko i onako ne moze uzeti!
Da bi se promijenio Ustav BiH i u njega stavile kategorija Bosanac za to mora da glasaju i Srbi (SDS, SNSD i ostali), Hrvati (HDZ 1 i HDZ2) što oni nikada neće učiniti. Zato je izjašnjavanje kao Bosanac ili Bosanac i Hercegovac) upravo ono što te anti bosanske snage priželjkuju. Pričekajte dragi moji Bosanci i Hercegovci da prvo promijenimo Ustav pa se onda izjašnjavajmo kao Bosanci. Ne nasjedajte na trikove "građanskih" udruženja koje propagiraju Bosanstvo. Sve se one finansiraju iz Srbije i Hrvatske.
Kod Srba i Hrvata osjećaj za državu je razvijeniji nego kod Muslimana. Moglo bi se desiti da se veliki broj Bosanskih srba, odnosno hrvata izjasni kao Bosanci i Hercegovci, što bi ukazalo na visoku svijet za pripadanje državi BiH.
kad neko spomene ovu agenciju odmah se sjetim firme SK trading d.o.o. koja je isporucila sve zivo ovoj agenciji.
dobro je da se radi na ovom pitanju i iskrenos se nadam ce biti uspjesno realizovano. opcenito se primjeti napredak u bih
Prvo napravite neku edukaciju za ljude, pa onda pristupite samom popisivanju
Slažem se Alisa. Edukacije je neophodna. Srbima ne treba. Oni će se svi izjasniti: Srbin, Pravoslna, srpsi jezik. Hrvati:Hrvat, Katolik hrvatski jezik.
Muslimani i Bošnjaci se moraju sabirati. To je jedini spas za BiH. Ako Bošnjaci izgube većinu, pitanje je godine kad će se držzava raspasti jer jedino Bošnjaci (Muslimani) imaju zaista interes da BiH živi i jedini je iskreno osjećaju kao svoju domovinu. Naravno ne isključujem ni "Bosance i Hercegovce" kad je u pitanju patriotizam.
Pa upravo zbog takvog razmišljanja će se BiH i raspasti !