Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEBOVAS SDS,HDZ I SDP
a sta je sa satelitskim programom???????
ne znam jeste li culi sustinu ovog zakona. dakle, svi prihodi, znaci pretplata i novci od marketinga, idu na jedan racun i onda ga dijele entitetske televizije u omjeru pola-pola. Posto cetnicka televizija ima 4 puta manje pretplatnika i 5 puta manje para od marketinga, to ce gradjani Federacije (citaj glupi Bosnjaci) svake godine izdvajati po SEDAM MILIONA MARAKA za PTPC, odnosno, za sirenje velikosrpske propagande i lagodan zivot tamosnjih cetnika-novinara. Svaki put kad pomislim da smo vlastitim glupostima dotakli dno, nanovo me demantuju Tihic, Terzic i kompanija. Ovaj predlagac zakona Branko Dokic je kralj. Prvo se izborio da saobracajni prioritet BiH bude autoput Banja Luka-Gradiska, a sada ovo. Kako je Banja Luka zahvaljujuci ovim SDA-idiotima dobila sjediste direkcije za direktno oporezivanje, postala je finansijski centar BiH. Uskoro ce imati izlaz auto putem do Hrvatske, time i do Evrope i onda cao djaci, ostajete slijepo crijevo. Zato, stoko, opet glasajte za SDA koja malo pomalo doprinosi ekonomskom procvatu PC.
e umjesto da ga pojednostave, oni ga jos vise skomplicirase...
Jednog dana idem kao i uvijek da platim struju. Tada se TV taxa jos uvijek placala sa strujom i odlucim da tada ne platim tih 6 km. Na pitanje gospodji na salteru sta placam, odgovara mi da placam FTV. Kazem ne gledam FTV, sta placam onda? Odgovor je uslijedio da placam siglal koji koristim tj uslugu odasiljaca. Kazem, ok, ne gledam TV uopste vec aparat koristim za video i satelitsku, zasto onda placam. Na kraju se gospodja iznervirala i rekla da nema sta da se raspravlja sa mnom i da cu taxu morati platiti ili milom ili preko suda kad tad. Nemam komentara a nisam dobio ni informaciju sta u stvari placam.
gledam samo satelitsku...
tri glave ko ne prijavi tv joooo
komentar
HVALA NA PODRŠCI
ma i ja sam prestao sa placanjem
Moram kupiti jos 5 TV da gledam BHRT, FTV, RS, onda neka korporacija, i kablovsku... Ja sranja... da ne zaboravim i najbolju TV Studio 99 i interviju Adila Kulenovica
ej,mexx pojedi exs
Koliko su komadali onu nasu TV kucu, pa je napustali, vracali se, pljuvali, hvalili itd. da bi sada na kraju "shvatili" da jedna drzava mora imati drzavnu RTV-kucu. Svaka cast onim patriotama (novinarkama i novinarima) koji su je vodili kroz sve prosle, teske i gadne godine. Ipak puno znaci da oni nikada nisu upotrebljavali vulgarni jezik mrznje.