Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosansko-Hercegovacka drzava....sta je to ? Znade li mi neko objasniti,a da mi ne pominje UN,referendum 92-e itd.? Sta kontrolise ta drzava-koju teritoriju,gdje ona ima vlast na prostorima BiH,koje su joj ingerencije po pitanju mojih socijalnih,nacionalnih i ljudskih prava itd.?
KO DIJELI DRZAVNU IMOVINU RBIH-e ENTITETIMA DIJELIO KOSTI SVOJE DJECE SRBIMA ! Drzavna imovina jE EKSLUZIVNO I SAMO IMOVINA DRZAVE ! Jeli DRZAVNA IMOVINA - BABOVINA NEKOLIKO POLITICARA NA VLASTI ? DAL SLIJEPCI IZDAJICE POLITICARI KOJI CE DIJELITI DRZAVNU IMOVINU DRZAVE RBIH-e NA ENTITETE NE RAZMISLJAJU LOGIKOM I KAKVE CE POSLJEDICE IMATI PODJELA DRZAVNE IMOVINE NA ENTITETE ?!!! To je AUTOMATSKI OTVARANJE SECESIJI GENOCIDNE TVOREVINE, I TO BEZ I JEDNOG ISPALJENOG METKA ! Sto genocidasi srbi NISU uspjeli agresijom, genocidima, etnickim ciscenjem i ratnim zlocinima, ONI CE PO SANU PLANU i EU-e mrkvom koju nudi RBIH- ko MAMAC vec par godina SRBI GENOCIDASI SA SPIRICEM, DODIKOM, COVICEM I LAGUMDZIJOM CE UNISTITI DRZAVU I NJENE INSTITUCIJE ! DA BOG DA IH SVIJA ZEMLJA BOSNA PROGUTALA, SVE NEPRIJATELJE I IZDAJICE RBIH-e ! Komsicu JESI LI SVJESTAN STA CES URADITI ?!!! Ti si jedini politicar na vlasti KOJI SI BRANIO SVOJU DRZAVU RBIH-u s puskom u ruci !
podjelite i meni kakvu nekretninu
Tako je, samo dijeliti državnu imovinu, a vojsci ostaviti one dvije zgrade kao kasarne i to je to :D