Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametni ljudi misle unaprijed , pa kupe sve što je potrebno , prije nego zatreba. Ali našim krmcima su bitne ogromne plate a ne ono što bi narodu nekad moglo pomoći. Isto ovo je bilo i sa kanaderima prije par godina. Dabogda svi pomrli u najgorim mukama !!!
Super!Jako je bitno da se gradjanima pomogne,jer su jako ugrozeni i u ovom trenutku im je neophodna i svaka i najmanja pomoc.Mnogo mi je zao tih jadnih ljudi.
IZDVOJITE 6 MILIONA , 60 , 600 NE ZANIMA NAS , ZOVITE POMOĆ MAĐARSKE,ITALIJE ... SPASITE LJUDE !!!
Odlicno!Gradjanima je sad potrbna pomoc sa svih strana,nalaze se u groznoj situaciji i treba im pomoci jer u jednom minutu su izgubili svoje kuce,zivoti su im jos ugrozeni.
A šta guzonja Nikšić radi ?!?!?!?!?
Ubij se uhljupe.
Ovo je Vijece ministara, drzavni nivo a ne federalni... A Niksic ti je na terenu, pomaze ugrozenima koliko moze...
Samo da se pomogne ljudima koji su u nevolji, molim vas da se svi ujedinimo i pomognemo koliko možemo!
Upravo tako, najbitnije je sada pomoci ljudima kojima je pomoc potrebna, nista drugo nije bitno, nego da se izvucemo iz ovog problema.