Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta Fahro radi ... i marva će opet glasati za njega..... ovaj Mandal je najveće smeće od čovjeka..... ali njegovo pljuvanje po drugima je sada nagrađeno... stidite li se glasači sbb-a?
miniistar jusko obicni policajac,ovaj mandal novinar,veze oni nemaju sa strukom ministarstva
garant je zasluzio e sad cim je zasluzio to treba vidjet
čovjeka je prvo u opancima kada je došao u sarajevo primio da radi senad avdić ali pošto su mu se tekstovi stalno morali lektorirati otišao je kod zemljaka fahre u ovoj zemlji se isplati biti polupismen poslušan i po mogućnosti da nisi iz iste i prolaziš super u životu!
I tako to u Bosni hoda,ginekolozi su eksperti u ekonomiji, pjevaci i glumci u politici, novinari u zrakoplovstvu,a politicari u lopovluku. Dobro dosli u BiH realnost!
Šta kaže arhiva klixa: Fadil Mandal rođen je 1966. godine. Diplomirao je sociologiju na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu 1992. Cijeli rat proveo je u opkoljenom Sarajevu. Vrijeme je da poleti. Vjerujm zakratko, jer će i Fahro uskoro da izleti a sredinom godine osvježavanje vlasti FBiH ! pa i BIH, ono kao uleće Mile !, izleće Fahro i Mandal u paketu !
Nadamo se kao PRedsjedavajući neće korsiti sintagmama : '' ... publiku su organizovano UPUSTILI u dvoranu ...'' '' ... čuli su ga kako POMAGA ...'' , jer to bi bio pravi ODLIV MOZAKA, kako reče kolega novinar sada PArlamentarac dok mu je MAndal bio direktor ALFA TV ! MAndal mati !
@frka Aaaah strah me je od samog sebe, pravi ODLIV MOZAKA je upravo počeo !! Privrednik FAHRO KO FADIL ZAPOŠLJAVA SEBI BLISKE IZ PRIVREDE NA BUDŽET ! Indira ĆAtić u Fondu za zaštitu okoliša Federacije BiH. Podsjetimo ranije po stranačkoj direktivi zaposlio Merimu Vele http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/42650/radonchic_se_rjesava_najblizih_saradnika_nakon_fadila_mandala_u_drzavnu_sluzbu_prekomandovana_i_indira_catic.html
sutra u avazu naslov: "Mandal, poznati stručnjak za civilno zrakoplovstvo iz BiH, pruezeo čelnu funkciju BHANS-u"
Ajde neka napokon i jedan sandzaklija zasjedne u fotelju.
Inače poznat pod nadimkom "Fahrudinova čmarna dlačica -kakilica"
Ni Davorin i Fadil se nikada nisu vozili avionom??? Dobro radi koalicija SBB i HDZ, bolje nego sa SDA! Nevjerovatna sramota za profesije u vazduhoplovstvu!
to je to. bake daje sve kome on hoce i lagodan zivot. tako kaze covjek koji navodno klanja itd.
mislis jusko i fahro
jos mu pertle vire iz fahrine guzice
Sada se vidi odakle dolaze informacije tipa: "Jusko odbio da sjedi u biznis klasi...", "Jusko se ne vozi u službenom automobilu" i sl. gluposti. Vozi se carter letom ali brate otvori nam neku dionicu autoputa, most..
HAJ NI REDZO NIJE IMO ISKUSTVA,SAMO DA NIJE CIJE FAMELIJE..................
jest mu fahro valjo