Šta kaže arhiva klixa: Fadil Mandal rođen je 1966. godine. Diplomirao je sociologiju na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu 1992. Cijeli rat proveo je u opkoljenom Sarajevu. Vrijeme je da poleti. Vjerujm zakratko, jer će i Fahro uskoro da izleti a sredinom godine osvježavanje vlasti FBiH ! pa i BIH, ono kao uleće Mile !, izleće Fahro i Mandal u paketu !
Nadamo se kao PRedsjedavajući neće korsiti sintagmama : '' ... publiku su organizovano UPUSTILI u dvoranu ...'' '' ... čuli su ga kako POMAGA ...'' , jer to bi bio pravi ODLIV MOZAKA, kako reče kolega novinar sada PArlamentarac dok mu je MAndal bio direktor ALFA TV ! MAndal mati !
@frka Aaaah strah me je od samog sebe, pravi ODLIV MOZAKA je upravo počeo !! Privrednik FAHRO KO FADIL ZAPOŠLJAVA SEBI BLISKE IZ PRIVREDE NA BUDŽET ! Indira ĆAtić u Fondu za zaštitu okoliša Federacije BiH. Podsjetimo ranije po stranačkoj direktivi zaposlio Merimu Vele http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/42650/radonchic_se_rjesava_najblizih_saradnika_nakon_fadila_mandala_u_drzavnu_sluzbu_prekomandovana_i_indira_catic.html
Prikaži sve komentare (48)