Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim se Covic i kompanija pripremaju za nesto ne sluti na dobro...a ovaj doticni placenik SDP-a...umjesto sto besmisleno filzofira bolje bi bilo da malo realnije sagleda sliku...odnosno...normalno je da uvijek postoje struje u partijama...i to je zdravo naravno...jedino u SDP postoji samo jedna struja...i to struja gospodina NARCISA...sve struje koje su jos bile doticni Narcis ih je eliminisao...onakvog gospodina Nijaza je otjerao...Komsica pokusao ucjenjivati i podmicivati...reketari bivsim SDP-ovcima putem suda ili cega vec...i onda to postaje samo jedna struja...odnosno gospodin Narcis je navikao na jednoumlje pa satra sve oko sebe...Nazalost razocarat ce se jer je to vrijeme odavno proslo...a na zadnjim izborima se i osvjedocio...sada posto gubi moc shaverio se sa starim "mafijasem" (on ga tako nazvo) Radoncicem... i nakon svega toga potpisuje najsramnije dokumente u istoriji BiH...kad se sve to sagleda ipak lijepe struje u partijama su zdrave...jer kovitlaju malo i daju svjezinu
prvo da PS usvoji ono sto je ustvni sud donjeo, famozni clan ustava koji govori o dvojnom drzavljanstvu, zatim o drzavnoj imovini .. ovi genocidasi bi ko svedski sto..sta im pase to da se usvaja..eeeee..
Dva mjeseca je sasvim dovoljno ako nebude velikih promjena vremena. Sutra bi mogao snijeg ako ne bude kiše a moglo bi malo i progrijati. Ciklona sa istoka juga, zapada i sjevera prijeti velikom vjetrometinom kroz BIH. Zbog ozonske rupe u državnim institucijama temperature mogu naglo porasti do usijanja.
BITNO JE BITI BOSNJAK!
Ma ovo ce ponovo proci sa opstrukcijama SDA, oni jednostavno nemaju sluha za druge, sve rade uz poslusnost dvojice ljudih, posto je ocigledno da sad imaju dvije struje u SDA. Ne mogu da se u svojoj stranci dogovore, sta onda ocekivati sta ce uraditi za dobrobit BiH. Naravno neke demokratske poteze nece moci bojkotovati, jednostavno im vecina nece to dozvoliti!!!
Vrijeme je da se u ovoj državi počne sa radom i da oni koji nemaju namjeru raditi svoj posao snose posljedice i budu sankcionisani, dosta je gledanja kroz prste! RAD, RED, DISCIPLINA!!!
To je potrebno što prije uraditi, a oslanici i delegati, kao što je i navedeno, imaju dovoljno vremena da u pisanoj formi postave pitanja i teme koje će staviti na tu sjednicu.
Mislim da ce aktuelno vijece ministara ovaj posao odraditi na vijeme i sto je najbolje moguce.