Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može, ali su itekako ogromne, nažalost 
Vijece ministara - slaba tacka...usko grlo. Federalna vlada - osrednje - moglo bi mnogo bolje. 1)Vec je morao ici zahtjev prema MMFu za grace period od dvije godine z a trenutne obaveze prema ovoj instituciji. 2)Reprogramiranje dugova i smanjivanje rata prema svjetskoj banci. (A Oni odmah -donatorska konferencija)... 3)Sve humanitarne posiljke sa ovjerenim spiskovima od humantarnih organizacija da se propustaju po skracenoj proceduri.... nista o tome ni rijeci. Nemate vi pojma.
O posljedicama se moze nagadjat, ali prave informacije cemo imati tek kad se sva voda povuce i kad se na terenu bude moglo vidjeti pravo stanje....
Zato mozete govoriti o kupovini novih passata, one 6tice vise nisu sigurne .
prve dvije rijeci u naslovu su mi zgadile sve ostalo tako da nisam ni procito, a dacu komentar. KUD IH VODA NEODNESE SVE , sa njihovim laptopima
Vijeće ministara upravo se vratilo sa produženog vikenda - održali su jednu sjednicu telefonom i onda se prestali miješati u svoj posao. Halo, uhljupi, počnite pošteno zarađivati ogroman novac koje dobijate ili ćete pošteno zaraditi modrice za uspomene i dugo sjećanje! Smradoviiiii!
NAREDITE ISTRAGU NA KOJI NACIN I KAKO SU PUKLI SVI SAVSKI NASIPI? PA AKO "SMO POMOGLI BEOGRADU" DA TO BAR BUDE OZVANICENO!
Avaz ce nama reci to sve i to tacno u marku, jer oni su direktno povezani sa visom silom!
Joj ovih medija i informacija, pa do jučer su ljude spašavali, za živote se borili! VM nije buvljak da nagađa, treba uraditi pravu procjenu na osnovu koje će se ići u sanaciju, a ne grlom u jagode!
Nasi mediji, a i nasi ljudi bi da se sve zna i prije nego se dogodi, pa da oni samo eto budu obavijesteni da se dogodilo i kolika je steta... Niko ne razmislja koliki je to posao i niko ne shvata sta nas tek ceka...
Ne može se govoriti o posljedicama, ali zato narod uvijek može da govori o novom voznom parku ovih guzonja, koji od naroda otimaju . Znaju li ovi išta raditi osim kukati... u tuzli znaju u fening kolika je šteta a ove državne guzonje se izvlače da je rano FUUUUUJJJJJ
Skloni ove guzonje doci ce nove guzonju,na taj nacin funkcionise politika na citavoj planeti.Ne otimaju oni nista od Naroda,narod im daje glasove 20 godina,prvenstveno kriminalcima iz nacionalnih stranaka koje su narod opljackali do gole koze.
A logicno da ne moze,jedino ce mozda svemoguci Fahro da izmisli na foru cifru i da usput optuzi nekoga da je kriv za onoliku kisu,haha.