Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije vraga da ce ukinut sadaku. Zelenom zubu ukinute, a ostalima udelite. Udelite i njegovoj mami da ima dovoljno snage.
eto i sta ce biti sada evropa ce kazniti BiH novcanom kaznom, koju ce BiH moci otplatiti samo uzimanjem nekog novog kredita od te iste evrope i tako u nedogled.. kamo nas to vodi?
@halooo Hej mamlaze sta ti bolan znas o pravu svakog gradjanina BiH. Ovo nije samo pitanje \"cigana i cifuta\" nego pitanje prava svakog ko ne pripada ili ne zeli da pripada ni jednom od ova 3 tora. Tako suti i grokci u svom toru za svog cobana o ostavi normalnim ljudima da se bore za svoja pa na kraju i tvoja prava.
Sta bi reko na ovo doktor Covic za procjenu hrvatstva u BiH?
sta hoce ovi cigani i cifuti....treba im kicmu u cvor sabiti...cuj oni bi tuzili...zao im sto su zivi i niko ih ne dira...