Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji ba bošnjaka ? koja je to vrsta, šta je to, je li se maže to na krišku?
@sarajevosss A gdje im je ta matica Bošnja ako su oni tzv bošnjaci? Ne kontam
Bošnjake niko ništa ne pita . Stjerali ih na 23% matične države , svi ih gaze , ponižavaju , provociraju ih svuda po svijetu , uskraćena im osnovna prirodna prava na obrazovanje i svašta još . Sad će uskoro Čović i Dodik izbaciti i strane sudije iz Ustavnog suda pa da i tu mogu razbijati državu i preglasavati Bošnjake . A Bošnjaci vi samo saburajte i nastavite čekati Inzka i međunarodnu zajednicu da reaguju i zaustave agresiju .
Kriticarrrrr,samo menjajte politiku u vasim glavama i shvatite da je Bosna drzava sva tri naroda a ne samo vasa. Naravno da treba da idu strane sudije ,i da shvatite da vi ne mozete odredjivati Srbima koje praznike ce da slave,kakvu politiku Dodik i Covic da vode.Oni su legitimno izabrani predstavnici svoga naroda. Da sve funkcionise kako treba ni Dodik ni Covic ne bi istupali tako.Vi zaneseni mrznjom i ne shvatate zbog cega postoje problemi i koji su to problemi.
Bošnjaci zvani "Hapelacija".
hahahahahah ma nemoguce :)
Referendum prosao u Srpskoj bez problema,nacelnik Srebrenice Srbin,pobeda Trampa,pa sad i ovo,ima li kraja porazima bosnjacke politike?Kad se sledece nedelje Djokovic vrati na prvo mesto,to ce da ih dokusuri :D
Sad će se Bošnjaci žaliti na sve to preko advokata Admovića! Oho vam se!
@tender Mislis li da ce istaci prigovor zbog neregularnosti izbora u Americi i zahtevati ponovno glasanje ili bar prebrojavanje narednih mesec dana dok se ne utvrdi da je zaista predsednik Tramp :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Demokratski, a sada da zajedno gradimo našu zemlju, Republiku Srpsku.
ti ces gradit, nemas 2 marke u dzepu hahaha
@Sinama Pongolle Marka po marku, ne može se preko noći sve uraditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Inače sex mi je na zavidnom nivou!!! Jebu me u kući kad se probudim, jebu u prevozu do posla, jebu ovi na poslu, jebu u prevozu u povratku, opet jebu ukućani, pa hoće li iko sjahat' ?
Jeb!
Opusti se i uživaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
iznenajdena sam......bas
@MavroOrbini ajde !!
@MavroOrbini imam.......ali ovo su neka šugava vremena............
PRIKAŽI ODGOVORE (2)