Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad svi krivi osim osuđenih. Ceka se izjava neka tipa krivu su građani sto smo mi osuđeni.
pa i jesu krivi građani, građani su postavili frljavu lisicu da čuva kokošinjac!
Sreca nasa Fikret nam je halalio svima jos kad je dignuta optuznica.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
jok eto dobit ce i ostetu za tuzbu
Kad smo kod odstete, sta je s parama? Gdje su pare od respiratora, hoce li iko to vratiti? Hoce li Solak vratiti pare koje je uredno dobijao dok je bio na suspenziji?
Kako joj je nesiguran glas i koliko zapinje vidi sa da ni ona sam ne vjeruje u 90% onoga šta je rekla. A ovo na kraju da Novalić baš na dan izricanja presude imao neodložnih obaveza... gospođo to je notorna laž. Hajte molim Vas, izvolite žalite se. Nemojte da više vrijeđate inteligenciju nas običnih smrtnika, građana.
Besraman komentar advokatice koja zivi braneci lopove iz politicke mafije.
Ova Vasvija stalno gubi parnice
Vasvija uzima levate i supljira.
Biće uzet puške u ruke
Vasvo, Vasvo..e bas mi je zao da ovo nisi mogla zavrsiti u kancelariji sudije Petrica prije samog sudzenja. Tvoja reputacija je ona od zenskog Asima. nemas ti pojma sta je pravo i pravda
Murphy je ovo sredio da bi zaobisao lendu.
Pa šta će, drugo reći advokati a za debele pare, kad nemaju opravdanja za kriminalne radnje, onda je politički, ko i Srbijina diploma mrš u p materi u
Ni jedna ambasada nema uticaj na sudstvo ukoliko postoje dobri dokazi da je čovjek lopov
Maloprije sam pročitao skraćenu presudu, nikada u historiji pravosuđa se nije desila ovakva travestija, kvalifikacija da je privatna firma "pokušavala ostvariti novčanu korist" je apsurdna, zar svaka firma ne pokušava to da učini? Fikret Hodžić osuđen za zloupotrebu položaja, kakvog položaja? I da nakon svega oslobode Jelku Miličević, pa ovo je nestvarno, u ovoj državi neće ostati niko od Bošnjaka.
Američkoj ambasadi je pik na BH telecom i ostale strateške resurse BiH, za vrijeme SDA nisu mogli poklopiti strateške resurse i to je problem.
Solak popusti malo.Okani se javnog obrazloženja.Vidiš li izraz lica advokata.Sam si nekim svojim potezima navukao bijes naroda.Ubuduće pazi na ponašanje,okani se vožnje motora i posla za koji nisi kvalifikovan.
Pošto Vasvija tvrdi da je nevin , valjalo bi da ona istestira respiratore.Budi doslijedna.
Protesti ispred Ambasade SAD trebaju biti ne samo OHR....ovo je drzavni udar...udar ns pravni poredak....presuda se znala 5 dana prije
Nek se Respirator zapita kako se zamjerio Amerikancima Fodile glup si
Naravno da se umiješala, jer je Fooodil Respirator slao POLICIJSKE patrole da uhode Amerikanca