Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Općina Centar je jeoš jednom pokazala da je organ uprave kooji može služiti kao primjer drugima, svaka čast načelniku pa misli na sve sektore društva i jednako pomaže i u momentima kada je istoj potrebna pomoć
Kakav je lik ovaj Bečirević. Nikad mu opština nije bila u goroj situaciji, grada spaljena, ljudi jedva rade, on donaciju muzeju 20 000, donaciju veterini 20 000 :)))))))))) Svaka čast, ovako se radi posao :)
Opcina Centar i nacelnik Becirevic stvarno gledaju kako da pomognu kome god mogu, ulagati u obrazovanje kao u ovom slucaju je uvijek dobrodoslo, zato sve pohvale.
kada bi ostale opcine i nacelnici slijedili ovaj primjer puno bi toga bolje funkcionisalo na lokalnom nivo
Po koji put smo culi i procitali da Opcina Centar i nacelnik opcine pomazu i doniraju novac, i evo danas je to Veterinarski fakultet, juce je bilo Zamaljskom muzeju, i nista drugo necu reci nego sve pohvale ovoj opcini i nacelniku, i jos jednom svaka cast!