Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocigledno nisi ni procitao knjigu g. Tomica - koja je uzgred receno odlicna - kad ne prepoznajes razliku izmedju placenog i neplacenog PR teksta. da je g. Tomic platio sa-xu da objavi obavijest za medije ista vijest bi izasla. tako da se ne radi o uroti protiv hrvata (i ja sam hrvat) nego se radi o klasicnom placenom PR-u. ali, obzirom da je su svi posebni u hercegovini, i ti se mozes osjecat ugrozenim koliko god hoces, niko ti ne moze iz glave istjerati demone doli tebe samog.
jel ovo neka placena zahebancija ???
ja nisam hrvat i nisam iz hercegovine, al knjiga prof. Tomića je vrhunska.pošto i sam pripadam toj struci iz nje sam mogao dosta naučiti jer je pisana tako da je svako ko se želi ozbiljno baviti tim poslom može koristiti kao bukvar odnosa s javnošću.
ama, nema to veze sa hrvatsvom ili srpstvom, clanak je jedna od PR lekcija kako dostici cilj...ovo je kombinacija marketinga i PRa a autor je mozda bio uspjesni od Tomica u lobiranju za clanak, ili ima bolja poznanstva ili vis eppara ili druge i drugacije ciljne skupine :) a vec je uspio, evo ja komtiram clanak, znaci \"uhvatio\" sam se i cilj mu je ispunjen ;)
Kao u svemu tako i ovdje provodite velikobošnjački PR. Prije nekoliko godina izdata je knjiga \"Odnosi s javnošću - teorija i praksa\" Zorana Tomića, prva o ovoj tematici u BiH, ali i regiji, međutim pošto je on Hrvat to se ne računa, zar ne?